Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Manchester Unitded - 1-1
burnley - 1-1
bury - 1-1
E.Stirling - 2-2
Carlisle - 1-1

koef. 234.91

Ке игра Нани не се палете :)

Man Utd 1
Huddersfield x2
York - Mansfield X-1

9 koef paketce
:smir:

Ај не се карајте појче најјаки типстери на форумов се 1860, Косоо и Астерих. Zz

Вие играјте си мајтап ама овој ДИК откако пишува тука утакмица нема промашено..го пратам од поодамна и некако најсигурен ми е тука заедно со Пеце...!

Вие играјте си мајтап ама овој ДИК откако пишува тука утакмица нема промашено..го пратам од поодамна и некако најсигурен ми е тука заедно со Пеце...!
Да во право си човекот баш добро ги типува, викендов многу ме изненади со Малага, ја имав 1 пишано. Баш се чудев со кој памет овој 2 ја типува..

Вчера ја промаши Клуж. :baeh:

Bayern - 1
Burnley - 1
Sheffield Wed. - g.g.
York - 1
Forfar - 1
Elgin - 1
Jahn Regensburg - X

мојот избор за денес..

Абе нека погодува он,но Коцкар,Пеце,1060_ЦПБ секој ден кажуват утакмици,предлози,а не тој еднаш кажал некоја утакмица и ајде сега е најјак..Само се сили имал уплатено за 1000евра за 2000евра.Ако знае некоја наместена утакмица,нека ни каже а не после утакмицата еве оваа ја имав за 100000.
Коцкар,1060 скоро секој ден имат по некоја утакмица,и не се фалат кој за колку уплатил туку ја споделуват со нас и ние да земеме.

Немојте да ме сватите погрешно , ама ние тука сите сме тие кои го враќаат него и таквите како него назад, со коментарите и препирањето со него. Само на ignore и да видите како ќе смени пристап или уопште ќе го снема. Не му коментирајте и после он ќе ве бара , пошо таквите како него кои сакаат пофалби и дудлање на секој начин сакаат да го добијат. Продолжете со добрата работа со која последниве неколку недели живна темава па да си фаќаме ние. Оставете го него и неговите милиони :)
Поздрав

FT : 0 - 2

Za denes

Al Nasr Riyadh (Ksa) - Esteghlal (Irn) - 1 | 2-ta prvotimci na shtoperskite pozicii na Esteghal nema da igraat, koeficientot e 2.15 i pagja se povekje i povekje, pozdrav..

Кој ме послуша си фати, HT : 0 : 1 FT : 2 : 1 поздрав.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom