Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
фала што ја пиша на форумот! голема благодарност до тебе и таквите ко тебе!!!

epa bev u skolo u skolo mi ja javia sto da pravam neam pc u skolo ..... a i ednas pisav site jadea gomna u stilot od kade ova ona si imzlsuvas sam vamte tamte zaso nekoj da me ruga i ponizava a ja da mu stavam utakmici... ako sakas licno tebe sleden pat ako imam mestenka na PP ke ti pisam neam niso prtoiv site da fatime pari....

Понеделникот Данди, вчера Лидс, денес Санто Андре ја препишав од тука, три дена си фаќам сингл. Само продолжете така момци. :smir:

Понеделникот Данди, вчера Лидс, денес Санто Андре ја препишав од тука, три дена си фаќам сингл. Само продолжете така момци. :smir:

па тоа и е поентата на темава! секој нека си става типови, нека си даде образложени зашто така! и останатите може сами да си одлучат дали да ја играат или не! иначе и јас лапав денес на гројтер, вчера на минхен аматери и лидс, пред тоа на данди...

криво ми е што не бев дома за хокејот денес!

--- надополнето ---

epa bev u skolo u skolo mi ja javia sto da pravam neam pc u skolo ..... a i ednas pisav site jadea gomna u stilot od kade ova ona si imzlsuvas sam vamte tamte zaso nekoj da me ruga i ponizava a ja da mu stavam utakmici... ako sakas licno tebe sleden pat ako imam mestenka na PP ke ti pisam neam niso prtoiv site da fatime pari....

ааа тогаш ок е! иначе ти слободно ставај си и давај образложенија и ич не им се замарај на тие што мрчат!

И по колку пари ставаш на овие препишани утакмици? :)

Oвие спортлајф се катастрофа... сакав да ги уплатам Арсенал дава гол (1.90) со Тотенхем оди понатаму (1.30) за 100 евра не ми дадоа :S, и еден забеган ми вика неможеш да ја спојуваш Тотенхем со оди понатаму и му викам стај ја 1X вика не бива 2 утакмици :uvo:
И уплатив 4 утакмици за 1000ка добивка 9 и пак на една... ама од денеска е решен проблемот си отворив картичка и само на интернет ќе пукам овој месец ако не направам пари или ќе се откажам или ќе направам подолга пауза, плус 100% бонус имам како почетник на интернет кладилниците... :)

па тоа и е поентата на темава! секој нека си става типови, нека си даде образложени зашто така! и останатите може сами да си одлучат дали да ја играат или не! иначе и јас лапав денес на гројтер, вчера на минхен аматери и лидс, пред тоа на данди...

криво ми е што не бев дома за хокејот денес!

--- надополнето ---

ааа тогаш ок е! иначе ти слободно ставај си и давај образложенија и ич не им се замарај на тие што мрчат!

za ovaa utkmica imav info od nas rakometar sto igra so 2 reprezativci na crna gora i oni mu potvrdile deka stv utkmicata e mestena... i nema posigurno od toa... sledeci pat koa ke iam tebe prv ti pisuam drugar :D pozz

za ovaa utkmica imav info od nas rakometar sto igra so 2 reprezativci na crna gora i oni mu potvrdile deka stv utkmicata e mestena... i nema posigurno od toa... sledeci pat koa ke iam tebe prv ti pisuam drugar :D pozz

drugar ne me razbiraj pogresno ama ako taka delilme informacii samo na poedini clenovi daj da ja izbrisime temava na forumov ili forumov ni sluzi samo za falenje koj sto pogodil posle utakmica. patem ova kazanoto vazi za site.

Добро инфо беше Санто Андре...постирана беше и на форум овде,но и на повеќето од блогерите...
Го паднаа коефициентот сите кладилници освен оваа,за то секоја чест,никогаш нема пад на коеф..кај нив....
Моментално најдобра Битолска кладилница..
img008.jpg
Криво ми е само шо на друго ливче ма паднаа нашите дрвца од ракометари...
Ги играв на хендикеп да не загубат со повеќе од 4 гола...:kesa:
И не си ги врзав другите предлози од Блогерите....Кешкемети од Унгарија...и Хановер Аматери од Германија 3...:kesa:
Нашите демек посигурни...:shok:
Во последно време доста ме изненадуваат блогерите,навистина даваат одлични предлози....:zver:
Само така нека продолжат...секако ова важи и за добрите Кајгана тип предлагачи ...:bravo:

И по колку пари ставаш на овие препишани утакмици? :)

Не е битно тоа, само сакав да ги пофалам момциве. А кога веќе ме праша, неам од вишок пари да се расфрлам како некои други, си играм за некоја симболична цена од 250,300, 400 денари.. :)

Па цитирај си го цел пост :) Или посебно синг ги ставаше сите?
Ја те следев ама ме падна Кардиф и таа др

Не, ги немав како сингл, на тикет ги имав сите, ама Лестер и Кардиф паднаа

drugar ne me razbiraj pogresno ama ako taka delilme informacii samo na poedini clenovi daj da ja izbrisime temava na forumov ili forumov ni sluzi samo za falenje koj sto pogodil posle utakmica. patem ova kazanoto vazi za site.

nemoj i ti da svatis pogresno procitaj go cel muabet ja bi ja pisal tuka nema problem samo me nerviraat ima nekoj clenovi sto glumat ludilo i se ponasaat u stilot od kaj mestenka ova ona a toa strasno me nervira ja ke gi pisuvam tuka uzivaj ti :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom