Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова е од Germany Regional Sout, бев да ја уплатам во депотриво блокирана е, провериси во некоја кладилница. Во Ресен блокирана е,
Бате, ја нема никаде оваа? Што лига е, според имињата, треба да е Германска лига, така? :)

денес има 3 утакмици во лигата кај што играат хесен касел . на другите две има хт/фт да се игра , а на хесен касел е тргнато ( на бет365) . може да уплатам само да победи после негатива (7коефициент) .

Хесен Касел - Гројтер Ф. ја има во Ас-Спорт кладилниците :)

Тотенхем-Милан 3+
Шалке-Валенсија ГГ
Католика-Каракас 3+
Сантош 3+
Околу 8 коеф.

vo kopacka pominuva?

--- надополнето ---

i od kaj iskoci stvarno infovo...

Тотенхем 2-1
шалке 2-х
пенарол 1-1 и 3+
васко 2-2

и нешто на голови:
олариа 7+
моги мирин 7+
сантос 0-1

10000000/10000000

--- надополнето ---

vo kopacka pominuva?

--- надополнето ---

i od kaj iskoci stvarno infovo...

поминува ли та поминува

Шалке - Валенсија 2
Евертон - Бирмингем 1
и Тотемхем - Милан 2 & 3+ ја стаив али доста ми е ризична оваа. Се на се 18 коефициент :)

Хесен Касел - Гројтер Ф. ја имаше во билтен во Ас-Спорт, ама ја бликирале и таму... и ги изиграв:

Санто Андре - Американа @ 1
Олариа - Боависта @ 7+
Мохи Мирам - Линенсе @ 7+

Има 1163.80 коефициент :)

od kaj vi e tolku sigurna germanskava be? ako ne da ja rokame 2jka na HT na bet365 dava 2.5 u kopacka 4.15

Сите ја уплаќаат Хесен Касел - Гројтер Ф ,но дали сте размислиле дека е можно кладилниците што ја немаат блокирано таа утакмица да ја купат од двата тима ? , само за да не изгубат многу пари ... можеби ќе биде премин , а можеби и само ќе се истрчаме .
Моите утакмици за денеска :
Тотенхем - Милан 2
Шалке-Валенсија 2
Санто Андре - Американа 1.

Сите ја уплаќаат Хесен Касел - Гројтер Ф ,но дали сте размислиле дека е можно кладилниците што ја немаат блокирано таа утакмица да ја купат од двата тима ? , само за да не изгубат многу пари ... можеби ќе биде премин , а можеби и само ќе се истрчаме .
Моите утакмици за денеска :
Тотенхем - Милан 2
Шалке-Валенсија 2
Санто Андре - Американа 1.

da ali ne mi se veruva deka bet365 i bwin ja imaat blokirano!!! da ja kupele ke primaa uplati!

--- надополнето ---

fearless напиша:
da ali ne mi se veruva deka bet365 i bwin ja imaat blokirano!!! da ja kupele ke primaa uplati!

fakt e deka ne ja davaat nigde! ali koj saka da ja igra neka si ja pusti na bet365 na tocen rez na poluvreme...za 0-1 koef e 6 za 1-2 e 19 i za 0-2 e 23 neso taka...pa naprajte kombo to je to!

tampere - JJK igrajte ja kec vo zivo....momentalno e 1-2 rezultatot no ke ja vrti....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom