Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.

skech

United Will Rise Again
Член од
10 јули 2007
Мислења
186
Поени од реакции
37
После ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
igram i jas majstore ti pisav vo inbox prati mi
pozdrav

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Аман па и вие сте се затрчале по дојавата, па уште и пари да му праќате. Па штом ви вика не ја играјте пред 20:00, значи се игра после тоа. После 20:00 за денеска има само 8 утакмици. Со малку среќа можевте и сами да си ја откриете која е дојавата, ако воопшто излезе. Баш ќе ги пратам овие 8 утакмици дали ќе заврши некоја 1-х или 2-х оти тие се со тој коефициент од 12.00 до 16.00.

Мој тип е дека е една од овие:

Либертад-Велез Сарсфилд или двете од Англија Лига 1: Брентфорд-Ексетер и Колчестер-Бурнемут.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Аман па и вие сте се затрчале по дојавата, па уште и пари да му праќате. Па штом ви вика не ја играјте пред 20:00, значи се игра после тоа. После 20:00 за денеска има само 8 утакмици. Со малку среќа можевте и сами да си ја откриете која е дојавата, ако воопшто излезе. Баш ќе ги пратам овие 8 утакмици дали ќе заврши некоја 1-х или 2-х оти тие се со тој коефициент од 12.00 до 16.00.
Не знам која е причината за ваквиот ..пост?Ограбив некој,утепав??Пари???Парите ќе ги пратат ако помине,секако,никој не го терам да игра затоа и не очекувам да каже "а парите што ги изгубив во уплатата"доколку падне тикетот.Играте на своја одговорност.Значи плаќањето е после меч,не верувам дека некој што платил 200 евра би дал плаќање после мечот.Јас така правам бидејки сакам да бидам фер и коректен спрема нив.Доколку не помине,ќе направам што можам за да ги вратат нивните пари.
И да...тие што го добивте мечот пратете ми празна порака,да ви дадам информации некои...
Пријатно

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.011
Поени од реакции
2.043
Не знам која е причината за ваквиот ..пост?Ограбив некој,утепав??Пари???Парите ќе ги пратат ако помине,секако,никој не го терам да игра затоа и не очекувам да каже "а парите што ги изгубив во уплатата"доколку падне тикетот.Играте на своја одговорност.Значи плаќањето е после меч,не верувам дека некој што платил 200 евра би дал плаќање после мечот.Јас така правам бидејки сакам да бидам фер и коректен спрема нив.Доколку не помине,ќе направам што можам за да ги вратат нивните пари.
И да...тие што го добивте мечот пратете ми празна порака,да ви дадам информации некои...
Пријатно

Daj prati mi ja mene, ja prv se prijaviv da platam .. ne zaebavaj :(

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Пријатно
А тебе па не ти е доволно тоа што сам ќе си уплатиш и ќе си земиш пари туку сакаш и да заработиш дополнително на нас тука кутрите душички кои бараме по некоја ваква демек “сигурна“ утакмица?

Али ако си ја добил како сигурна алал да ти е. Собери некоја пара вечерва.

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Пријатно
nema nisto trulo vo to so pratime nekoj so mozda imat nekoj vrski ili platil duplo za nekoj so imat vrski da mu dojavit nekakva informacija,ali nekako slabo mi stigna porakata

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
А тебе па не ти е доволно тоа што сам ќе си уплатиш и ќе си земиш пари туку сакаш и да заработиш дополнително на нас тука кутрите душички кои бараме по некоја ваква демек “сигурна“ утакмица?

Али ако си ја добил како сигурна алал да ти е. Собери некоја пара вечерва.
Брат не ме разбираш.
Парите кои ќе ги пратите вие,не ги зимам јас ..тие пари се за купување на утакмицава.Вас ви ја кажувам оваа,само можам да помогнам ,не одмагам во никој случај...
Стварно не те сваќам.
И фала...ќе видиме што ќе излезе.
Тони тебе не ти пратив бидејќи се пополнија местата,израчунав колку ќе ми треба и на толку им ја дадов,гледаш да сакав од вас да зиам пари за мене на сите ќе ви ја дадев.
Поздрав

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Брат не ме разбираш.
Парите кои ќе ги пратите вие,не ги зимам јас ..тие пари се за купување на утакмицава.Вас ви ја кажувам оваа,само можам да помогнам ,не одмагам во никој случај...
Стварно не те сваќам.
Тони тебе не ти пратив бидејќи се пополнија местата,израчунав колку ќе ми треба и на толку им ја дадов,гледаш да сакав од вас да зиам пари за мене на сите ќе ви ја дадев.
Поздрав
Pa koj kur ja kazuvase, sega edni ja dobija drugi ne... bolje da ne kazese....

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Брат не ме разбираш.
Стварно не те сваќам.
Поздрав
Ејј браво,многу поштено,почасти ја де па од мене ќе бегат некоја пијачка или слично а мегудругото како напрај селекција на кого да му ја пратиш на кого не!?дека мислам дека ти пишав мегупривите ако не и прв! позз

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom