Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
После ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
Dosega ne sum platil za vakvi raboti ama eve ako vi treba covek plus jas vi stojam na paspolaganje, bas vidam dali vakvi raboti funkcioniraat,

Член од
14 јануари 2011
Мислења
3
Поени од реакции
0
JA SAM NOVI na ovaj FORUM ali go pratam dogo vreme samo sot ne bevregistriran. PA I JAS PLAJKAM + NAGRADA uste nekoj DINAR

--- надополнето ---

JA SAM NOVI na ovaj FORUM ali go pratam dogo vreme samo sot ne bevregistriran. PA I JAS PLAJKAM + NAGRADA uste nekoj DINAR RACUNAJTE I NA MENE

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
После ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
рачунај ме...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
I'm in. :pipi:

ps. Плаќање како после? Кредит на телефон?

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
I'm in. :pipi:

ps. Плаќање како после? Кредит на телефон?
може и на трансакциона да му пребациме.... 2 минути работа е

--- надополнето ---

или ќе се собереме у некој кафич, ќе се запознаеме таман, ќе се почастиме и ќе му ги дадеме лично на царот :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Трансакциона сметка.
Сега ќе ви ја пратам утакмицата.
Поз

И сите што ќе ја земете играјте во Моцарт,најголем коеф. има!!

Уплатете околу 20 часот,за да не се блокира.!

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Чисто информативно , колку пари е дојавата? и пример ако не излези се плаке или???пошто гледам пари после утакмицата....

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Абе во колкав број сте сега,околу 1000 ќе треба.
Повторувам ,пред 8 часот НЕ ЈА ИГРАЈТЕ!!!

Член од
17 август 2006
Мислења
1.531
Поени од реакции
123
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
Vazi uste ponudava da se priklucim i ja?

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.387
Поени од реакции
5.504
Vaxjo Lakers - Bofors 1 @ 1.50

za gostite na ova utakmica kje mu falat 10 igraci i najverojatno kje igrat so mladinci, taka da ocekuvam sigurna pobeda na Vaxjo !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom