- Член од
- 27 декември 2010
- Мислења
- 115
- Поени од реакции
- 3
знам знам уживајНема потреба![]()
Не реков јас за такви пари.. тие шо ја местат 2 пати по ред тие пра пари.... не се работи овде за 50 или 100 евра..

знам знам уживајНема потреба![]()
Не реков јас за такви пари.. тие шо ја местат 2 пати по ред тие пра пари.... не се работи овде за 50 или 100 евра..
Ти реков јас .. јуве 1 наместо 3+ па алл инHi folks, Today again the man came to our betting shop, he says that his source told him from Italy, the between Juventus - Catania guarantee will end over 2.5 ... . He sat back € 10,000! I'm curious
I play the game well.
Juventus - catania over 2.5
Betfair 1.90!
stake 10/10
good luck brothers!!
Кој играл нека му е со среќа .. 6-0 :smir:Hockey:
Frisk Asker - Stjernen 1 @ 1.90
10/10
Тоа не беше ништо страшно, едноставно нејќат да се замараат во купот и си губат од лузерски тимови...јас мислев да не ја дае 2у1Ај разгледајте малце на интернетов,денеска има 5 пријателски,100% ќе има местенки,да зееме некоја пара!
А фенербахче се ненормални...2-1 ја наместиле=)
јас давам многу пари за дојави ,па ми интересира начинот на плакање ,После ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
Може може,само да испадне ..После ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х
ja plakamПосле ќе добијам дојава 16 квота ,арно ама треба оваа да ја платам одпосле пошто мој другар ќе ја купи.Нека ми се јават во инбокс после 4 сите што ќе имаат намера да платат.Дека сме си наши ,плаќањето ќе биде после меч а цената зависи од тоа колку души ќе се согласат!
Иначе од мене за денес
Леверкузен-Дортмунд Х