P
PewDiePie
Гостин
За вечер
Веснина-1
Кириленко-1
Кузнетсова-1
Дел Потро-1
Ниеминен-1
Пенета-1
Веснина-1
Кириленко-1
Кузнетсова-1
Дел Потро-1
Ниеминен-1
Пенета-1
Кај Италијанците се излезе како што треба освен Лацио.Денес,значит ништо живо не излезе,италјанциве се наместија,шпанциве и грциве таман излегоја.Мн слаб викенд
Еве јас да се пофалам за едно вчудеоневидена случка денес..ги имам во ливче Интер,Виола,Еспањол,Тенерифе и Валенсиа..во 70 минута поради негативите на Виола(0-2) и Интер(1-0) се решавам да го кинам ливчето на повеќе парчиња кој излетаа низ дома..па потоа вчудоневиден од пресвртите решив да ги барам деловите и додека го составував повторно ливчето Еспањол му ја ебаа мајката на Сарагоса уште во првиот дел со 3-0..таман го залепив ливчето како што треба и гледам тенерифе игра со играч помалку и имаа негатива од 0-1 и така заврши.....па за трагедијата поголема да биди, Валеснија победи и јас останав со .!. враце!
ohridmkd и Ice_Hendrix, благодарам на двајцата. :smir:
Сабота:
15:30 Llanelli - Bala Town 1 @ 1.35 FT: 3-1
19:30 Bayreuth - Braunschweig 2 @ 1.45 FT: 73-82
15:00 Reggina - Sassuolo 1 @ 2.00 FT: 0-0 (СО ДВА ЦРВЕНИ!!!!! :nerv
Недела:
15:00 Catania - Inter 2 @ 1.95 FT: 1-2
14:30 Lumezzane - Salernitana 1 @ 1.70 одложена
уплата: 1200денари добивка: 15300 (околу 10 000 бидејќи е одложена Лумезане)
Уплатено во Premier.
Опрана работа, аман...
Ај едно поправно:
KVSK - Rupel Boom 1-1 HT: 0-0 FT: 4-1 ЕЈЈЈЈЈ дал е можно :nerv:
Real Sociedad - Sevilla GG FT: 2-3
Montreal Canadiens - Boston -5.5 FT: 2-2
Bayreuth - Braunschweig 2 FT: 73-82
со 500 за 3000
Pisa - Barletta 1 FT: 2-2 :nerv:
Catania - Inter 2 FT: 1-2
Krasnye Krylya(10+) - CSKA Moscow h2FT: 39-79
Bonn - Giessen(13+) h1 FT: 71-53
Chicago Blackhawks - New York Islanders 1 FT: 5-0
со 500 за 10 000...
И после играј спортска...Ај ево последно сега шо го напрајв:
Espanyol - 1 FT: 3-0
Guimaraes -- 1 FT: 1-2 (Со црвен и му давет два гола еј, класична наместаљка :nerv
Chicago (хокеј) - 1 FT: 5-0
со 1000 за 4300.
Во која кладилница ти е поддаено? Вака, истото и мене ми се има случено пред 4-5 месеци. Имав подаено во депортиво. Следнио ден појдов му кажав таму шо е како е, ми рекоја да ги напишам утакмиците, уплатата, добивката, на едно ливче и да се вратам за 2 недели. Ако за 2 недели не се појавел некој со ливчето оригинал тогаш ќе ми исплателе. Поминаја 2 недели, појдов, ми рекоја дека нема парите да ми ги исплатат, туку за добивката колку шо беше ливчето да пишам друго ливче, сингл нешто. Си пишав утакмица со 1.15 коеф и си ги зедов другио ден. Така напрај и тиЕве јас да се пофалам за едно вчудеоневидена случка денес..ги имам во ливче Интер,Виола,Еспањол,Тенерифе и Валенсиа..во 70 минута поради негативите на Виола(0-2) и Интер(1-0) се решавам да го кинам ливчето на повеќе парчиња кој излетаа низ дома..па потоа вчудоневиден од пресвртите решив да ги барам деловите и додека го составував повторно ливчето Еспањол му ја ебаа мајката на Сарагоса уште во првиот дел со 3-0..таман го залепив ливчето како што треба и гледам тенерифе игра со играч помалку и имаа негатива од 0-1 и така заврши.....па за трагедијата поголема да биди, Валеснија победи и јас останав со .!. враце!
ама работата е тоа што Тенерифе не победи..))))Во која кладилница ти е поддаено? Вака, истото и мене ми се има случено пред 4-5 месеци. Имав подаено во депортиво. Следнио ден појдов му кажав таму шо е како е, ми рекоја да ги напишам утакмиците, уплатата, добивката, на едно ливче и да се вратам за 2 недели. Ако за 2 недели не се појавел некој со ливчето оригинал тогаш ќе ми исплателе. Поминаја 2 недели, појдов, ми рекоја дека нема парите да ми ги исплатат, туку за добивката колку шо беше ливчето да пишам друго ливче, сингл нешто. Си пишав утакмица со 1.15 коеф и си ги зедов другио ден. Така напрај и ти![]()
Па и реално е Х да заврши..а за полувреме ке видиме :smir:Не верувам на вакви муабети али да си кажам (како и обично) шо слушнав...
као демек Cremonese -Alessandria ќе бидела 1/Х 100%
тоа 100% не е ни 1% ама ај, нека им биде....
ќе и пуштам стотче чисто да не ми е криво ако влезе случајно![]()