Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
За вечер
Веснина-1
Кириленко-1
Кузнетсова-1
Дел Потро-1
Ниеминен-1
Пенета-1

Член од
23 септември 2010
Мислења
48
Поени од реакции
4
Денес,значит ништо живо не излезе,италјанциве се наместија,шпанциве и грциве таман излегоја.Мн слаб викенд

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.707
Поени од реакции
59.930
Денес,значит ништо живо не излезе,италјанциве се наместија,шпанциве и грциве таман излегоја.Мн слаб викенд
Кај Италијанците се излезе како што треба освен Лацио.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Еве јас да се пофалам за едно вчудеоневидена случка денес..ги имам во ливче Интер,Виола,Еспањол,Тенерифе и Валенсиа..во 70 минута поради негативите на Виола(0-2) и Интер(1-0) се решавам да го кинам ливчето на повеќе парчиња кој излетаа низ дома..па потоа вчудоневиден од пресвртите решив да ги барам деловите и додека го составував повторно ливчето Еспањол му ја ебаа мајката на Сарагоса уште во првиот дел со 3-0..таман го залепив ливчето како што треба и гледам тенерифе игра со играч помалку и имаа негатива од 0-1 и така заврши.....па за трагедијата поголема да биди, Валеснија победи и јас останав со .!. враце!

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Еве јас да се пофалам за едно вчудеоневидена случка денес..ги имам во ливче Интер,Виола,Еспањол,Тенерифе и Валенсиа..во 70 минута поради негативите на Виола(0-2) и Интер(1-0) се решавам да го кинам ливчето на повеќе парчиња кој излетаа низ дома..па потоа вчудоневиден од пресвртите решив да ги барам деловите и додека го составував повторно ливчето Еспањол му ја ебаа мајката на Сарагоса уште во првиот дел со 3-0..таман го залепив ливчето како што треба и гледам тенерифе игра со играч помалку и имаа негатива од 0-1 и така заврши.....па за трагедијата поголема да биди, Валеснија победи и јас останав со .!. враце!

Како шо ти вика потписот....shit happenes :) Мене па ме заеба Феникс-Кливленд над 209 поени....тие 208 дадоа, ебаму племето за еден ебан кош. :kesa:

Гледав сега на нет, некако слаба понуда за вторник/среда...ќе чекаме изгледа другиот викенд кога почнуваат и Германците :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
ohridmkd и Ice_Hendrix, благодарам на двајцата. :smir:

Сабота:
15:30 Llanelli - Bala Town 1 @ 1.35 FT: 3-1
19:30 Bayreuth - Braunschweig 2 @ 1.45 FT: 73-82
15:00 Reggina - Sassuolo 1 @ 2.00 FT: 0-0 (СО ДВА ЦРВЕНИ!!!!! :nerv:)
Недела:
15:00 Catania - Inter 2 @ 1.95 FT: 1-2
14:30 Lumezzane - Salernitana 1 @ 1.70 одложена

уплата: 1200денари добивка: 15300 (околу 10 000 бидејќи е одложена Лумезане)

Уплатено во Premier.
Опрана работа, аман... :tapp:

Ај едно поправно:
KVSK - Rupel Boom 1-1 HT: 0-0 FT: 4-1 ЕЈЈЈЈЈ дал е можно :nerv:
Real Sociedad - Sevilla GG FT: 2-3
Montreal Canadiens - Boston -5.5 FT: 2-2
Bayreuth - Braunschweig 2 FT: 73-82

со 500 за 3000
Pisa - Barletta 1 FT: 2-2 :nerv:
Catania - Inter 2 FT: 1-2
Krasnye Krylya(10+) - CSKA Moscow h2FT: 39-79
Bonn - Giessen(13+) h1 FT: 71-53
Chicago Blackhawks - New York Islanders 1 FT: 5-0

со 500 за 10 000...
Ај ево последно сега шо го напрајв:

Espanyol - 1 FT: 3-0
Guimaraes -- 1 FT: 1-2 (Со црвен и му давет два гола еј, класична наместаљка :nerv:)
Chicago (хокеј) - 1 FT: 5-0

со 1000 за 4300.
И после играј спортска...

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Во која кладилница ти е поддаено? Вака, истото и мене ми се има случено пред 4-5 месеци. Имав подаено во депортиво. Следнио ден појдов му кажав таму шо е како е, ми рекоја да ги напишам утакмиците, уплатата, добивката, на едно ливче и да се вратам за 2 недели. Ако за 2 недели не се појавел некој со ливчето оригинал тогаш ќе ми исплателе. Поминаја 2 недели, појдов, ми рекоја дека нема парите да ми ги исплатат, туку за добивката колку шо беше ливчето да пишам друго ливче, сингл нешто. Си пишав утакмица со 1.15 коеф и си ги зедов другио ден. Така напрај и ти :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Во која кладилница ти е поддаено? Вака, истото и мене ми се има случено пред 4-5 месеци. Имав подаено во депортиво. Следнио ден појдов му кажав таму шо е како е, ми рекоја да ги напишам утакмиците, уплатата, добивката, на едно ливче и да се вратам за 2 недели. Ако за 2 недели не се појавел некој со ливчето оригинал тогаш ќе ми исплателе. Поминаја 2 недели, појдов, ми рекоја дека нема парите да ми ги исплатат, туку за добивката колку шо беше ливчето да пишам друго ливче, сингл нешто. Си пишав утакмица со 1.15 коеф и си ги зедов другио ден. Така напрај и ти :D
ама работата е тоа што Тенерифе не победи..))))

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
eve nesto i denes da izvadime od denesnata siromasna ponuda :
J.Korea - Bahrein 1 1.5
Jukurit - D Team 1 1.5
Hemofarm -Partizan 2 1.45

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
Не верувам на вакви муабети али да си кажам (како и обично) шо слушнав...
као демек Cremonese -Alessandria ќе бидела 1/Х 100%

тоа 100% не е ни 1% ама ај, нека им биде....
ќе и пуштам стотче чисто да не ми е криво ако влезе случајно :D

tufekciev

Барсa <3
Член од
6 февруари 2009
Мислења
2.242
Поени од реакции
802
Rangers - Kilmarnock - 3+
Hemofarm - Partizan - 2
M.Tel Aviv - B. Jerusalem - 1-1
Atalanta - Grosseto - 3+
Hercules - Atl.Madrid - 3+
Južna Koreja - Bahrein - 1-1

G

GucciMane

Гостин
Не верувам на вакви муабети али да си кажам (како и обично) шо слушнав...
као демек Cremonese -Alessandria ќе бидела 1/Х 100%

тоа 100% не е ни 1% ама ај, нека им биде....
ќе и пуштам стотче чисто да не ми е криво ако влезе случајно :D
Па и реално е Х да заврши..а за полувреме ке видиме :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom