Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88
до сега сме 3ца.... ако има уште двајца до утре до 12 ќе биде супер...
Ја колку што читам нигде не пишува дека ке има смс сервис за утре,а и мал број на натпревари(фудбалски) ке бидат одиграни така да може и да нема типови.Јас сум за,но да почекаме до покасно да видиме за сигурно дали ке има типови.

Член од
5 октомври 2010
Мислења
976
Поени од реакции
308
Ја колку што читам нигде не пишува дека ке има смс сервис за утре,а и мал број на натпревари(фудбалски) ке бидат одиграни така да може и да нема типови.Јас сум за,но да почекаме до покасно да видиме за сигурно дали ке има типови.
POCITUVANI KLADILNICARI ZA VAS JA IMAME NAJBOGATA PONUDA IGRA PRELAZ UBICA KLADIONICE
POSALJI SMS so text na porakata TAP MAK na kratkiot broj 141951 ILI
ISPRATI SMS so text na porakata TAP MAK2 na kratkiot broj 141951 ILI

ISPRATI SMS so text na porakata TAP MAK3 na kratkiot broj 141951 ILI
ISPRATI SMS so text na porakata TAP MAK4 na kratkiot broj 141951 ILI
ISPRATI SMS so text na porakata TAP MAK5 na kratkiot broj 141951

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки немој да сте му пуштиле порака на него, јас веќе 2 пати имам пратено со уште 4 другари, но и двата пати не влезе прелазот.

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
не се секирај, пратив мејл да си прашам, планот е утре во 12 да се состанеме заинтересираните.... ако потврдат овие да пратиме пораки, ако не - здравје др пат... (пиши скајп у приватна ако имаш)

--- надополнето ---

Дечки немој да сте му пуштиле порака на него, јас веќе 2 пати имам пратено со уште 4 другари, но и двата пати не влезе прелазот.
фала другар, ја мислам отпаѓа планот после ова, а?
некако не вреди да си фрламе пари

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мој совет е да не се лажете со ова СМС па вие како сакате :smir:
Од искуство ви го кажувам ова ...

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
сумњиви се
денеска ме зафркна 207 коефициент само атлетико мадрид за 200 уплатено беше .

Член од
27 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
3
Fulham - West Brom

сите ја типуваат оваа утакмица 1, но сепак гледајќи ја последната утакмица на WBA против Man. Utd. можам слободно да кажам дека WBA покажаа извонредни квалитети. Реално, имаа повеќе шанси од Јунајтед и ако ништо друго заслужија барем нерешен резултат.... Цели 90 минути играа напаѓачка тактика и не покажаа слабост по примениот гол во 2рата минута. Доколку оваа моја анализа останеше само на ова немаше да се мислам и ќе играв 2, но сепак, WBA се соочува со проблеми во одбраната- Steven Reid и Pablo Ibanez се повредени а Gabriel Tamas е суспендиран. Според моите досегашни искуства и анализи, кога на тим му е раздрмана одбраната секогаш оди на напаѓачка тактика (нападот е најдобра одбрана). Од друга страна, Фулам знаејќи за проблемите на WBA многу подобро од нас, ќе одат на 3 бода на домашен терен. Според мене ќе биде тешка утакмица и ќе видиме барем 3 гола во мрежите....

Fulham - West Brom
тип: 3+
коефициент: 2.2
!!! (bet365)

Bojaan

Bojan
Член од
24 декември 2010
Мислења
115
Поени од реакции
33
20:00 Manchester.Utd-Stoke GG 1.70
20:45 Cardiff-Leeds Utd GG 1.65
20:45 Linfield-Crusaders 1 1.60
16:15 Xanthi-Panathinaikos 2-3 1.85

Kvota: 8.30 Uplata: 300den Dobivka: 2.490den

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
bb[noone];3997470 напиша:
Кардиф - Лидс - 2 @ 3.10

70%
Причина за ова?

Он:
Кардиф - Лидс - 1
Фулам - ВБА - 1
Манчестер - Стоук - 1

Лидс нема изгубено на последните 10 утакмци. Време е !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
прво со тениси да извадиме нешто па после

ова го играм на повисок улог
да тепаат 2:0
Федерер
Надал
Бердих
Вавринка

обични тениси можете Троицки (1.45),Колшрајбер (1.50) + хокеј Јарослав (1.55)

од раниве испаѓа нешто и сите на Фулам а може и на Кардиф и двете мислам ќе бидат..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom