- Член од
- 27 декември 2010
- Мислења
- 115
- Поени од реакции
- 3
3/5 пишува..
извини не видов...
3750 денари отприлика имаш на ливчето ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3/5 пишува..
bb[noone];3995374 напиша:ај и јас да ве поздравам![]()
и да не бидам целосно оф топик за утре Брага - 1 @ 1.80
За вечер според мене:
Getafe - Real Madrid
тип: 4+
коефициент: 2.35
Getafe ќе игра без Ivan Marcano и Victor Sanchez - двајца важни играчи од одбраната... (суспензија)
Real без Ricardo Carvalho и Pepe, исто така играчи од одбраната (суспендирани)
Според мене двата тима ќе одат на напад и ќе има многу погодоци.
башка и си го имаат на ти го - дај ми го, bwin им е спонзор на двата клуба. Коефициентот за 4+ на bwin паѓа, а и статистички скоро секоја утакмица меѓу Getafe и Real е 4+....
St. Mirren - Kilmarnock - 1 @ 2.00
Villarreal - Almeria - 1 @ 1.45
Atl. Madrid - Santander - 1 @ 1.45
Mallorca - Hercules - 1 @ 1.85
Braga - Guimaraes - 1 @ 1.85
fala bratизвини не видов...
3750 денари отприлика имаш на ливчето ...
fala brat![]()
гледав на еден блог типови по смс дека даваат.... цена на една порака е 106.2 денари и имаат оставено пет различни опции за порака. Повратната порака на секоја од овие пет е различна... на сите има типови а една од нив е наводно прелаз 30 квота. Мене ми се даваат 100 денари али не ми се даваат 500... Има ли 4ca заинтересирани да си дадеме по 100 ден и да си ги смениме типовите - да ги поставиме тука (само ве молам без превари).
еве линк до блогот. разгледајте и пишете ми приватна или на профилот да се договориме ако има заинтересирани http://dojave1x2.com/ (кликнете на македонското знаме за ова шо ви го кажувам)
ако нема, здравје
п.с. ако некој веќе се ИЗГОРЕЛ нека каже да не си играме![]()
гледав на еден блог типови по смс дека даваат.... цена на една порака е 106.2 денари и имаат оставено пет различни опции за порака. Повратната порака на секоја од овие пет е различна... на сите има типови а една од нив е наводно прелаз 30 квота. Мене ми се даваат 100 денари али не ми се даваат 500... Има ли 4ca заинтересирани да си дадеме по 100 ден и да си ги смениме типовите - да ги поставиме тука (само ве молам без превари).
еве линк до блогот. разгледајте и пишете ми приватна или на профилот да се договориме ако има заинтересирани http://dojave1x2.com/ (кликнете на македонското знаме за ова шо ви го кажувам)
ако нема, здравје
Јас сум заинтересиран, само кажи ми дали има при пејд картички од 150 денари кредит, пошто веќе 8 години имам еден број на пост пејд и не го користам за вакви срања.
скajп, фб имаш нешто ?на космофон има, за мобимак не знам....
ако нема, здравје