- Член од
- 27 декември 2010
- Мислења
- 115
- Поени од реакции
- 3
извини не видов...3/5 пишува..
3750 денари отприлика имаш на ливчето ...
извини не видов...3/5 пишува..
80 мин. 2:1bb[noone];3995374 напиша:ај и јас да ве поздравам![]()
и да не бидам целосно оф топик за утре Брага - 1 @ 1.80
да не излезе дека не си ги уплаќам сопствените анализиЗа вечер според мене:
Getafe - Real Madrid
тип: 4+
коефициент: 2.35
Getafe ќе игра без Ivan Marcano и Victor Sanchez - двајца важни играчи од одбраната... (суспензија)
Real без Ricardo Carvalho и Pepe, исто така играчи од одбраната (суспендирани)
Според мене двата тима ќе одат на напад и ќе има многу погодоци.
башка и си го имаат на ти го - дај ми го, bwin им е спонзор на двата клуба. Коефициентот за 4+ на bwin паѓа, а и статистички скоро секоја утакмица меѓу Getafe и Real е 4+....
St. Mirren - Kilmarnock - 1 @ (0-2)St. Mirren - Kilmarnock - 1 @ 2.00
Villarreal - Almeria - 1 @ 1.45
Atl. Madrid - Santander - 1 @ 1.45
Mallorca - Hercules - 1 @ 1.85
Braga - Guimaraes - 1 @ 1.85
fala bratизвини не видов...
3750 денари отприлика имаш на ливчето ...
уживај брат, камо секој систем да ти е добитен, со задоволство ќе ти го рачунам... кажи ми утре дали сум горе доле точенfala brat![]()
јас еднаш пратив,од прва на 4тото и ми падна прелаз, Јеовил 2-1 мислам.. пред недела дена беше,ама ја одложија... и нензам што бидна...гледав на еден блог типови по смс дека даваат.... цена на една порака е 106.2 денари и имаат оставено пет различни опции за порака. Повратната порака на секоја од овие пет е различна... на сите има типови а една од нив е наводно прелаз 30 квота. Мене ми се даваат 100 денари али не ми се даваат 500... Има ли 4ca заинтересирани да си дадеме по 100 ден и да си ги смениме типовите - да ги поставиме тука (само ве молам без превари).
еве линк до блогот. разгледајте и пишете ми приватна или на профилот да се договориме ако има заинтересирани http://dojave1x2.com/ (кликнете на македонското знаме за ова шо ви го кажувам)
ако нема, здравје
п.с. ако некој веќе се ИЗГОРЕЛ нека каже да не си играме![]()
Јас сум заинтересиран, само кажи ми дали има при пејд картички од 150 денари кредит, пошто веќе 8 години имам еден број на пост пејд и не го користам за вакви срања.гледав на еден блог типови по смс дека даваат.... цена на една порака е 106.2 денари и имаат оставено пет различни опции за порака. Повратната порака на секоја од овие пет е различна... на сите има типови а една од нив е наводно прелаз 30 квота. Мене ми се даваат 100 денари али не ми се даваат 500... Има ли 4ca заинтересирани да си дадеме по 100 ден и да си ги смениме типовите - да ги поставиме тука (само ве молам без превари).
еве линк до блогот. разгледајте и пишете ми приватна или на профилот да се договориме ако има заинтересирани http://dojave1x2.com/ (кликнете на македонското знаме за ова шо ви го кажувам)
ако нема, здравје
на космофон има, за мобимак не знам....Јас сум заинтересиран, само кажи ми дали има при пејд картички од 150 денари кредит, пошто веќе 8 години имам еден број на пост пејд и не го користам за вакви срања.
скajп, фб имаш нешто ?на космофон има, за мобимак не знам....
до сега сме 3ца.... ако има уште двајца до утре до 12 ќе биде супер...гледав на еден блог типови по смс дека даваат.... цена на една порака е 106.2 денари и имаат оставено пет различни опции за порака. Повратната порака на секоја од овие пет е различна... на сите има типови а една од нив е наводно прелаз 30 квота. Мене ми се даваат 100 денари али не ми се даваат 500... Има ли 4ca заинтересирани да си дадеме по 100 ден и да си ги смениме типовите - да ги поставиме тука (само ве молам без превари).
ако нема, здравје