Тип на денот (читај правила во прв пост)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Kupiv prelaz 30.00 kof..

17:45 Basel - Bellinzona 2/1 30.0

Imate vreme uste pola saat.. Namerno go staiv sega za da ne iskoci public bet a i da ne ispadnam peder... koj stigne neka go uplati... ja go kupiv 50 evra a go pustiv za 2000... ako iskoci super :) Se nadevam nekoj drug ako ima nekad prelaz deka ke go stai...

So sreka :smir:
2-0 полувреме, наздравје бричење , ретки се блогерите шо имаат навистина местен прелаз,повеќето се преваранти. памет за друг пат.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
ебем ти Валенсија...дали ќе ме заебе она :kesa:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Kupiv prelaz 30.00 kof..

17:45 Basel - Bellinzona 2/1 30.0

Imate vreme uste pola saat.. Namerno go staiv sega za da ne iskoci public bet a i da ne ispadnam peder... koj stigne neka go uplati... ja go kupiv 50 evra a go pustiv za 2000... ako iskoci super :) Se nadevam nekoj drug ako ima nekad prelaz deka ke go stai...

So sreka :smir:
2/1? :kesa:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
^ Не дека го купи тоа 2-1, туку го брка Базел како и многу други со пресврти, пошто повеќе пати излегува. Јас пример го пишувам секој викенд, за 50 за 100 ден, ако влези супер, ако не, 50 денари ништо не ми менува. :)

Инаку.. ви ставив инфо поназад за Мидлсброу и се надевам оти XFire не ја изигра 1, оти одма цитирав дека ке биди 2.

Иии добитен сум засега: www.smena-tips.bloger.hr

:)

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
2-0 полувреме, наздравје бричење , ретки се блогерите шо имаат навистина местен прелаз,повеќето се преваранти. памет за друг пат.
vistinskite mestenki se 250 evra ,
ulakas 100 evra i brois pari 150.000.
p.s ne mi se veruva deka svajcarska 1 liga i toa bazel da meste,iako mozno e .
p.s malkumina imaat jajca toa da go napravat.
za deneska ne kupivili nema,sledniot pat ke vi ja kazam .

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
eh be bazel 2-1 sto sve budali be sekoe kolo bazel gi davaat mestenki ::S::S:S:SS: deneska duble si fativ atalanta i kosice midlzboro me butna za 147 000 :S:S:S: 14 utakmici :S:S:S ajax 1-X e

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
лелеле сите опасни станаа Мидлзборо дки,147 000 ауу браво бе ајде скенирајте лифчиња или пишувајте пред да почнат вака од кога ќе испаднат сите можеме да викаме..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Middlesbrough are in deep crysis and serie of poor result wich bring them from playoff contender near relegation zone. They name new coach Tony Mobray but it is more to squad, and he will hard to work in order to get thing as it was planned at the begining. Two crucial player will miss at home team Julio Arca and Gary O Neil. Without them, Boro will be in worse situation and when under preassure against last team Bristol it will be difficult task for them.

Bristol city have quality team, and few season ago they play for promotion with Hull. Now they are on the bottom, but improve at last two games beating Reading 1:0, and snatch a draw with leader QPR. Two very important player are back in team after injury, Campbell - Rice an Cole Sculse.

Pick: 2

лелеле сите опасни станаа Мидлзборо дки,147 000 ауу браво бе ајде скенирајте лифчиња или пишувајте пред да почнат вака од кога ќе испаднат сите можеме да викаме..

Ако алудираш на мене за ова со Мидлзборо.. го врзав јас со други, а овие играчиве со 147 000 се ептен опасни :)

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Bazel prvo poluvreme 2 - 0 vtoro poluvreme 1 - 1
Go zalam toj so plaka pari za lazni natprevari.
Deneska Hercules - Real Madrid e 1-2 so koef. 30 mi ja kazaja deka mozno e i ne ja pisav :ne_zboram
Eve vi free odmene sledete me na blogot:
http://network-football-tips.bloger.hr/
Ako ne sakate da rizikuvate igrajte gi so dupli sansi ....retko gubam ako igram so 1X ili X2

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Bazel prvo poluvreme 2 - 0 vtoro poluvreme 1 - 1
Go zalam toj so plaka pari za lazni natprevari.
Deneska Hercules - Real Madrid e 1-2 so koef. 30 mi ja kazaja deka mozno e i ne ja pisav :ne_zboram
Eve vi free odmene sledete me na blogot:
http://network-football-tips.bloger.hr/
Ako ne sakate da rizikuvate igrajte gi so dupli sansi ....retko gubam ako igram so 1X ili X2
dobra pesnica imash na blogov...inace pocni da si stavash i combo...jas taka praev porano ali me mrzi da se zamaram so blog...inace da za real mi ja kazaa i na mene...ali i sto ko za basel...i ne mi se igrase...ali ja fativ live ja uplativ na 1-0 2jka posle HT na 2.87 i posle na 1-1 ja staiv na 2.63 sve na sve 132 e kjar...taka da dobro si e :D aj ke te pratam za ovaa vecernava...

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
dobra pesnica imash na blogov...inace pocni da si stavash i combo...jas taka praev porano ali me mrzi da se zamaram so blog...inace da za real mi ja kazaa i na mene...ali i sto ko za basel...i ne mi se igrase...ali ja fativ live ja uplativ na 1-0 2jka posle HT na 2.87 i posle na 1-1 ja staiv na 2.63 sve na sve 132 e kjar...taka da dobro si e :D aj ke te pratam za ovaa vecernava...
fala....mi ostana samo vecernata ja cekam za da go fatam tiketot so 4 utakmici ..... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom