Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Милан -1
Рома -1
Лион -1
Челзи -2
Реал -2
Хамбургер -2
Матерсбург -1

Лион - 1
Марсеј - 1
Арсенал - 1
Манчестер - 1
Реал - 2
Барса - 1
Рома - 1
Милан - 1
Базел - 1
Динамо Загреб - 2
Порто - 2
Вердер - 1

ова го комбинирам за тикети а синглови

Гаис - 1 (2.40)
Вердер - 1 (2.30)
Слован - 2 (2.40)
Милан - 1 (2.00)
Задар - 1 (2.50)
Кошице - 1 (2.40)

ова може и како систем плус ПСВ 1 (1.90) и Марсеј 1 (1.85) тие се одлични за денеска

за остали спортови Јужни - 1 (1.50),Белучи - 1 (1.30),Исланд 2 (1.65) ракомет,Нимбурк 1 (1.30) кошарка НЛБ

кратка анализа за вие од остали спортови: Јужни на домашен терен против исто така русин мислам дека ќе победи одлична квота ако се знае дека Јужни игра во одлична форма годинава и за првпат влезе во топ10 игра против ветеранот Турсунов.Белучи финале против Даниел двјаца бразилци мислам дека Белучи е многу поквалитетен од него.Исланд ракомет против Австрија која ја изненади Германија во гости со нерешен резултат (26:26) мислам дека нема што да бараат тука против квалитетниот Исланд.Нимбурк чесите од оваа година и тие во НЛБ можеби имаат најак состав сигурно тепаат денеска.

Од другите фудбали Порто следно коло со Бенфика треба да тепа денеска,за Волфсбург ја играм оти Штудгарт му фалат 9 играчи и ги нема Погребњак,Какау (највероватно нема да игра) и Марица тројцата напаѓачи,Гаис му требаат поени на другите не им требаат,Марсеј сака да биде прв го тепаше Лил во гости сигурно дека ќе го тепа и Рен кој што моментално е прв..доста е пишување се изнамачив :)

Arsenal - West Ham - 1
Blackburn - Chelsea - 2
Wolvs - Man.City - 2
Cardif - Norwich - 1
Valencia - Zaragoza - 1
Hercules - Real M. - 2
Keln - Hamburg - 2

За денес сите фаворити + Хамбургер на 2.15 коеф, да дуплира добивка!

Granada - Xerez - X @ 2.80
Slask - Zaglebie - 2 @ 2.80
Valladolid - Salamanca - 2 @ 3.75

Пробајте на нешто ситно... и со среќа !

:smir:

Еве шо имам јас за викендов:

Тикет 1:
Бреша - Наполи -2
Чезена - Сампдорија -2
Евертон - Стоук -х2
Ст.Џонсон - Селтик -2
Валенсија - Сарагоса -1
Херкулес - Реал -2
Барселона - Севиља -1
Атлетико Мадрид - Алмериа -1

со 30 за 2 200 денари

Тикет2:
Вулверхемптон - Ман. Сити -2
МИЛАН - Јуве -1
Валенсија - Сарагоса -1
Леириа - Спортинг Лисабон -2
Арсенал - Вест хем -х-1
Манчестер Ј. - Тотенхем -х-х
Шалке - Леверкузен -х-2
Палермо - Лацио -х-1
Рома - Лече -х-1

Ова го играм систем 4/4 и 3/5.
Со 30 уплата можна добивка 3 000 до 36 600 денари.
(не да е тешко, претешко е ;) )

Тикет 3
МИЛАН - јуве -х-1 со стотче:smir:

Изиграв еден систем денеска:
Фиксни:

Кардиф - Норвич 1
Фулам - Виган 1
Валенсија - Сарагоса 1
Милан - Јувентус 1

Услов 2 од 6:
Блекбурн - Челзи Х-2
Евертон - Стоук Х-1
Ман. Јун. - Тотенхем Х-1
Херкулес - Реал Х-2
Лориент - Арлес Х-1
Академика - Порто Х-2

Повторно промашив да ја поставам дојавата, бидејќи ја добив доста касно, а за денес се уште немам ништо... Имам само еден предлог од мене...

Евертон - Стоук.....1, 1/85
Шалке - Леверкузен....X 3/30

Ги изиграв двете со 300 денари, пошто да не седам така, а за денес нема ништо... Не знам, оти дојавите ги добивам касно, после 22 00, а тие се играат некаде околу 01 00, па можам да уплатам само на интернет... Ќе се потрудам, да има порано..

Поздрав

Повторно промашив да ја поставам дојавата, бидејќи ја добив доста касно, а за денес се уште немам ништо... Имам само еден предлог од мене...

Евертон - Стоук.....1, 1/85
Шалке - Леверкузен....X 3/30

Ги изиграв двете со 300 денари, пошто да не седам така, а за денес нема ништо... Не знам, оти дојавите ги добивам касно, после 22 00, а тие се играат некаде околу 01 00, па можам да уплатам само на интернет... Ќе се потрудам, да има порано..

Поздрав
Братче и да ги добиеш до 10:30 може да се уплати...овде во Спорт Лајф во Бисер..така да пиши ти(ако не ти е проблем) па ако е затворено јбг...
иначе ги иам
Келн ГГ
Волфсбург ГГ
Шалке ГГ
Манчестер 1
Челзи 2
Шити 2
Австрија Виена ГГ
Сион ГГ

Kupiv prelaz 30.00 kof..

17:45 Basel - Bellinzona 2/1 30.0

Imate vreme uste pola saat.. Namerno go staiv sega za da ne iskoci public bet a i da ne ispadnam peder... koj stigne neka go uplati... ja go kupiv 50 evra a go pustiv za 2000... ako iskoci super :) Se nadevam nekoj drug ako ima nekad prelaz deka ke go stai...

So sreka :smir:

Лион 1
Лориент 1
Рома 1
Галатасарај 1
Валенсија 1

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom