- Член од
- 31 мај 2009
- Мислења
- 1.299
- Поени од реакции
- 2.805
a ako ti e zadovolstvo da bidete PRVI vo mkd,togas za zalenje ste site komplet!!!
Уште во мојот претходен пост кажав дека не се задоволваме со тоа што сме моментално знаејќи дека, сме биле а и можеме многу повеќе.
Не ги извртувај мојте постови и не се обидувај да вадиш од контекст некои работи како тебе ти одговара.
ELEMENTARNI RABOTI od navivanje ne poznavate ,zatoa nikogas nema da stanete SERIOZNA NAVIVACKA GRUPA!!! ova ne ti go kazuvam od sto ve mrazam,tuku od sto gledam kolku nemate svest i saglam lugje megju vas!
За овој дел од постот не те разбирам, објасни малку подобро.
Кои се тие „елементарни работи“ што ние ги немаме и која група ги има ?
ako dojdat ckembari vo poln sostav,vlakno od glava nema da im fali!!! od kogo ke se uplasat ziti se??? od decana od 15 god so 45 kila tezina ???a? od niv li? ili od vodjata vash so belite naocari(ibiza beach club,sto se guska i ljubi so vodzata na ckembari u sred skopje na utakmica!!!) kazi mi od kogo da se plasat ckembari? vidi im ja ekipata na sliki,svrti se malce okolu sebe na tribina i sporedi malce.da se sretnete oci vo oci,TI GARANTIRAM deka ke ve unakazat ko mali deca!!! zatoa ne tresi gluposti ,oti od O SUZANA nikoj ne ostana truden vo bitola,uste pomalku nekoj nastrada od vas...
:pos2:
Ме насмеа сеа... која е таа јака екипа на чкембари ? Лани на светското у Хрватска тие што се криеа у автобуси под седишта, таа ли е јаката екипа ?

Абе мочко еден, па лани на светското у Хрватска се виде кој е кој и кој има појака екипа, па таа јака екипа на чкембари во рок од 15 секунди успеа 50 души да легнат под седиште у автобус.
Тоа беше дуел на неутрален терен за да се докаже кој е кој, чкембари го изедоа како магариња, имаа повредени членови у болница тоа беше вест што беше објавена на сите медиуми, така да ти не гледај по слики што се сликаат дека се јаки нацисти или незнам што, пошто кога требаше да се докажат како ПИЧКИЦИ се криеа дури и под автобусот каде што се чува багажот.
Очигледно не си доволно информиран за некои работи, затоа немој да трескаш глупости и да се правиш многу паметен. Точно дека на првенствене обични утакмици на Вардар има поголем дел од помладата генерација, ама дали знаеш на пример која екипа на Комити оди на гостување во битола ? Дали ја знаеш таа екипа ?
Ај види дали овие се деца од 15 години и имат по 45 кила

Разгледај ги и овие клипови, на двете гостувања лани во битола
Можат ли ова да го прават деца од 15 години ?
Само да ти кажам тука нема скоро никој да е под 20 години, кога одиме на гостување во битола старосната граница, односно просекот е над 26 години, ти кажувам информација од прва рака па ти мисли што сакаш.
Изгледа не ги знаеш подгрупите „ТВРДОКОРНИ“ „ФРОНТ“ „ЛОЈАЛ ФАНС / КОКАИН БОЈС„ „КОМИТИ НОВО ЛИСИЧЕ“
Изгледа не знаеш какви луѓе членуваат во овие подгрупи, ама дојди да видиш дали се деца, кои се, какви се, што се, па ќе се увериш, тоа се момците од кои чкембари како ЗАЈЦИ бегаа.