Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Цитат:
Напишано од Комита Ултрас
Па ја ич не зборев за бараж али веќе кога сите почнавте за бараж да зборите...:wink:Иначе да се работи за Ѓорги Христов!

Кој црни Ѓорѓи Христов бе?! Кај читате не ми е јасно. Па демантираше дека ќе доаѓа. Изгледа си го утнал тој дел.
Моја грешка се извинувам ме збуни малце пошто знам дека он требаше да дојде ама помешав...Иначе ај каши ако си поупатен за кој станува збор?:helou:

Од каде па сега оваа информација дека отишол во Парма,јас знам дека е слободен играч,али за ова првпат слушам дека отишол во Парма
Не е слободем играч, ФФМ му даде исписница ама одма ја повлекоа по бојкотот на Вардар со Металург. А тоа за Парма, наводно Југовиќ летово таму ќе му правел трансфер, ама не се знае се уште, така да најверојатно ќе остане пролетва кај нас.
А за Христов, не знам што е работава, тогаш кој е тој во составот што играл против Ѓорче?

Од каде па сега оваа информација дека отишол во Парма,јас знам дека е слободен играч,али за ова првпат слушам дека отишол во Парма
на списокот што го објави Бабунски стои дека игра во Парма,дали е точно,тоа незнам:toe:

Не е слободем играч, ФФМ му даде исписница ама одма ја повлекоа по бојкотот на Вардар со Металург. А тоа за Парма, наводно Југовиќ летово таму ќе му правел трансфер, ама не се знае се уште, така да најверојатно ќе остане пролетва кај нас.
А за Христов, не знам што е работава, тогаш кој е тој во составот што играл против Ѓорче?

Тој Христов е од младинскиот погон на Вардар

Читам у Мак.Спорт скоро цела Македонија ГП се сели кај вас.
Нешто ми е сумљиво тука!:toe:

Читам у Мак.Спорт скоро цела Македонија ГП се сели кај вас.
Нешто ми е сумљиво тука!:toe:
Што има тука сумљиво жити се??
Играчите нема да имаат натпревари до крајот на сезонаѕа, и би дошле кај нас на отстапница. Им одговара и на нив и на нас.
Ако мислиш на фузирање на двата тима од идна година, си згрешил тотално:)

Што има тука сумљиво жити се??
Играчите нема да имаат натпревари до крајот на сезонаѕа, и би дошле кај нас на отстапница. Им одговара и на нив и на нас.
Ако мислиш на фузирање на двата тима од идна година, си згрешил тотално:)

Не за фузирање, туку Николовски во вашиот тим!

Ти текнува нешто............?

Али ај џабе да не трескаме, можеби си е се регуларно!
Добро е шо некој му текнало на ова.:smir:

Не за фузирање, туку Николовски во вашиот тим!

Ти текнува нешто............?

Али ај џабе да не трескаме, можеби си е се регуларно!
Добро е шо некој му текнало на ова.:smir:

Дај боже :)
Али не ми се верува. Мислам дека од идна година ќе има допста фузии на тимови, по што би требало Ѓорче да бидат и во втора лига. Имаше најва дека ние ќе се откажеме и ќе се фузираме со една друга еипа, али нема да откривам пошто како и се друго изгледа беше само шпекулација :)

Седум души од Ѓорче преминуваат кај нас, а покрај нив и тренерот Илчо Ѓоргиовски. Постои можност и Ертан Демири да дојде доколку не најде ангажман на страна. Е, ај сега пак да видам праење муабети за бараж :)

Dobro posle vakva informacija dokolku e tocna nema bas da igrame baraz ali dokolku ne e tocna ko do sea sto se izvadija milion dezinformacii, barazot ne ni bega. Kako i da e Vardar ne ispaga :)

Седум души од Ѓорче преминуваат кај нас, а покрај нив и тренерот Илчо Ѓоргиовски. Постои можност и Ертан Демири да дојде доколку не најде ангажман на страна. Е, ај сега пак да видам праење муабети за бараж :)
Значи идеме на Европа:vozbud:
Може некој конечно да ми наброи кој играчи дошле :)

Dobro posle vakva informacija dokolku e tocna nema bas da igrame baraz ali dokolku ne e tocna ko do sea sto se izvadija milion dezinformacii, barazot ne ni bega. Kako i da e Vardar ne ispaga :)
Па друже официјална иформација е ова, ја имаш по сите медиуми. Не е рекла казала дезинформација. Доаѓаат: Симов, Илиевски, Симовски, Сиљановски, Рамадан, Ѓурѓевиќ и Настевски. И секако тренерот Илчо Ѓоргиовски. Уште Демири да се врати и ќе биде топ.

Дај боже :)
Али не ми се верува. Мислам дека од идна година ќе има допста фузии на тимови, по што би требало Ѓорче да бидат и во втора лига. Имаше најва дека ние ќе се откажеме и ќе се фузираме со една друга еипа, али нема да откривам пошто како и се друго изгледа беше само шпекулација :)

Тие од кај нас доагаат само до пролет,ке играат колку да останат у форма,после се вракаат назад кај нас.
Блашко мало морген да стане финансиер на Вардар,нема теоретски шанси да се оствари тоа и нема да се фузираме со ниедна екипа,барем не ми се верува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom