Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никогаш не сум таа што иницира, туку пуштам водичка, давам сигнали дека спротивната страна може да почне со акција, или со други зборови: провоцирам иницијатива.
Е не знам сеа, тоа индиректно е ваљда?
Јас колку шо знам машкиве појќе сакет ладнокрвност и дискретност. Ако одма покажиш знаци на свиѓање, нема појќе да си интересна ко порано и дури можда ќе те сметет за лесна. Требит малку да ги остајш да се трескет, да се трудет да откриет шо мислиш и тако даље... и да се погрижет и ти да ги засвиѓаш.
Јас бар така мислам![]()
Сакав да речам само дека ако некој почнит да ти се пуштат и ти одма реагираш топлокрвно, МОЖДА ќе те сметат за лесна, не знам колку ме сфаќаш и колку ти го доловив моментотЈас колку што знам, и на топлокрвност добро реагираатИ си покажувам знаци на свиѓање... Што е тука леснотилукот? Башка што мене машките ми се досадни кога ќе се трескаат и трудат, позабавно ми е кога јас се трескам и се трудам околу нив
![]()
Сакав да речам само дека ако некој почнит да ти се пуштат и ти одма реагираш топлокрвно, МОЖДА ќе те сметат за лесна, не знам колку ме сфаќаш и колку ти го доловив моментот
Неврмајнд...