Директно или индиректно додворување?

Јас колку што знам, и на топлокрвност добро реагираат :) И си покажувам знаци на свиѓање... Што е тука леснотилукот? Башка што мене машките ми се досадни кога ќе се трескаат и трудат, позабавно ми е кога јас се трескам и се трудам околу нив :)

Да те слушаа сите, многу полесно ќе ни беше нам машките.

А најидеално е ако и двете страни помалце или повеќе покажуваат знаци директно или индиректно за да нема ситуација “незнам шо сака“, “не сум сигурен/а“ итн.

Поретки се девојките кои имаат храброст и заводнички шарм за први да пријдат, а бидете сигурни дека таквите девојки сигурно добиваат со оглед на тоа дека машките не се навикнати на такво внимание па се целосно “разоружани“ при ваква ситуација.

ti voopsto imas pretstava sto e lesna devojka?a zosto da ne reagira ako tipot i se pusta ona ke se pravi mutava i so ke postigne moze toj ke se otkaze ke misli deka nema sansa
Тој ако сакат нешо, пак ќе пробат, на поинаков начин. Ако се откажит од одма, значи не е нишо сериозно.
А ова со реагирањево... чим ти се пуштат значи сакат нешо да напрајте. Е сеа аку ти одма прифатиш... ќе испадниш лесна девојка. На то мислев. Не се доискажав убо, не ми замервете, нова сум. :)

site zeni sto mi davaat za mene ne se lesni, za mene se lesni onie koi im davaat na drugi.

Тој ако сакат нешо, пак ќе пробат, на поинаков начин. Ако се откажит од одма, значи не е нишо сериозно.
А ова со реагирањево... чим ти се пуштат значи сакат нешо да напрајте. Е сеа аку ти одма прифатиш... ќе испадниш лесна девојка. На то мислев. Не се доискажав убо, не ми замервете, нова сум. :)

ostaj tie babini filozofii ako prifatis odma si lesna nema vrska ako prifatis nego samo ke mu olesnis a i na sebesi ke si naprvis zadovolstvo

ostaj tie babini filozofii ako prifatis odma si lesna nema vrska ako prifatis nego samo ke mu olesnis a i na sebesi ke si naprvis zadovolstvo
Еден совет. Требит малку да се научиш да почитуваш туѓо мислење, не ак не се сложвиш, да речиш дек то се бабини деветини.

ако сакат нешо, пак ќе пробат, на поинаков начин. Ако се откажит од одма, значи не е нишо сериозно.
А ова со реагирањево... чим ти се пуштат значи сакат нешо да напрајте. Е сеа аку ти одма прифатиш... ќе испадниш лесна девојка. На то мислев. Не се доискажав убо, не ми замервете, нова сум. :)[/quote]

Nikako otkazuvanje, ke se probaat site varijanti i na kraj go pracam tatko mi, da odi da go prasa tato i.

Се зависи од ситуацијата и околностите некогаш треба директно некогаш индиректно зависи. Ама и кога е индиректно да не се тупи многу со околишење се губи шмекот на заведувањето.

Првиот начин...
у принцип намигнувам со лево око а ја мрдам десната веѓа...и средена е работата без муабет!

Мене кога ми се свиѓа некој, нема ни Д од додворување. Јас давам некои индиректни знаци, кои само јас си ги познавам. Инаку ако некого свиѓам нема теоретски шанси по моето однесување да познае. Треба да биде експерт за да примети. Срамежлива сум, особено со типови што ми се свиѓаат, така што јас заобиколено се трудам да дадам некој знак.

Што се однесува на тоа заобиколено “на ти го - дај ми го/топло - ладно“ додворување, сакам кога машко така пристапува, ама многу многу краток период од една - две недели. После тоа, ако се уште си игра игри, ми станува одбивно и досадно. Значи зборам за неговото однесување спрема мене. А не чини ни многу директно да пристапи, зашто обично не знам да реагирам во такви ситуации, па целата се збунувам и често сум кажала погрешна работа.

У суштина сакам кога машкото знае како да се постави. Индиректно директен сакам да биде.:pipi:

Ак не и се свиѓаш мојт и “торнадо око Крагуевца“, ретки сме ние вистинските шмекери :bip:

хеах се заебавам бе.......

не сме ретки :back:

Sladok, indirekten, nenapaden a sepak sexy, zavodliv, sarmanten flert e poln pogodok! Na prv pogled jas sum ti edno rezervirano, ladnokrvno sustestvo koe koga ke pocuvstvuva toplina celosno i se predava! Ne iniciram nisto tuku davam isareti i provociram a pagam na sarm, ubava nasmevka, miris prijaten za setilata i intelektualna ljubopitnost!:smir:

од тоа дали сум директен или индиректен зависи од ситуацијата
значи главни прашања се:
што сакаш да направиш и колку време имаш за тоа (или колку ти сакаш да биде)
значи ако е за мување и кратко време сум директен, но не и нападен
значи треба да биде кратко и слатко и нема време за премногу симињање ѕвезди и натегање, правење глуп или кој е попаметен, колку помалку (побрзо) флертуваш толку повеке време ке поминете заедно, знаете на шо мислам
и обратно, ако сакам да имам женска и да бидам со неа некое време, ке и дадам индиректно на знаење дека ми се свига ама сакам и она да го покаже истото, за тој период сакам да видам шо чивек е и како размислува
се измеѓу овие две работи е зависно од расположението:smir:

незнам, немам срам кога е у питање додворувањето.... така да, дирекно

Дирекно, шо има некој да ме врти од околку од околу да си губам од моето "скапоцено" време за на кај пак исто .:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom