Директно или индиректно додворување?

Не знам кој што применува ама јас одам на директно. Јас на пример додека се додворувам некому воопшто немам срам и директно си кажувам се (мене отпосле ме фаќа срамот :pos: ама небитно). Исто така мразам и кога некој ми врти одоколу наоколу додека ми каже дека му се свиѓам, така само губам интерес зашто ме нервира одолговлечувањето и типот може да постигне единствено спротивен ефект. Сум рекла, сакам сега и одма или што е можно побрзо ако не чао-пријатно.

Direktno... Always

Posebno me nerviraat kreteni (bez navreda) koi prakaat drugari vo nivno ime..

-" Ima lugje koi 4ekaat da se desat neshtaa i cel zivot se prashuvaat zashto ne im se desilo neshto, dodeka ima lugje koi samite pravat da se desi NESHTOTO" :smir:

Се зависи од ситуацијата, од степенот на меѓусебно познавање, од човекот.......Треба да се процени која варијанта повеќе би одговарала на дадена ситуација. Нема формула, се си е засебно

Па зависи од ситуација, ,ама повеќе индиректно давам комплименти па се повлекувам малце ама не претерувам толку. Се додека не почне да се прашува самата дали му се допаѓам и ќе и кажам тогаш.

Дирекно :wink: , дека порано сум га тупел многу и све одокулу и дур бидне ееее... затоа сеа не применуем тоа и идем дирекно :helou:

дирекат најфино. ем, нели жениве сакаа самоуверени машки едно време? сеа пола читам сакале од околу, дрвење, замарање трети лица... блабла.
сепак, директ!

Никогаш не сум таа што иницира, туку пуштам водичка, давам сигнали дека спротивната страна може да почне со акција, или со други зборови: провоцирам иницијатива. :)
Е не знам сеа, тоа индиректно е ваљда?

ма директно... што е тоа околишање.... дур се тупи јас и ке заборавам дал ми се свиѓал на почетокот.... не ми треба симнување ѕвезди... има време за тоа а и доста ми симнале па се плашам дека нема да остане ни една ѕвезда ( ова соооууу личеше на мене :) ) ама глупаво е некој или некому да оправаш ситуации коа може сето тоа набрзинка да се реши.... Ако ја тупам или ја тупи и напиња нешто ке смени? немааааа така да : сакаш или негојчеш ( нејќеш )

Зависи. Некад ни имиња не прашувам :):):):) Ама некогаш и интересно е да се флертува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom