Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
- Локација
- Usa
- Веб-сајт
- meettomy.site
Блекбериво е точак во споредбава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека е обратно... ако добро сфатив... =)Блекбериво е точак во споредбава?
Блекбериво е точак во споредбава?
Вака, кога идам на тел, check for updates, ми вика no updates available, сакам да го инст најновиот фирмвер ама не бива нз зошто. Прашањето ми е дали може фирмверот да се внесе во телефонот, како инсталационен фајл, и на тој начин да се инсталира фирмверот? Можеби е глупо прашањето ама штом не се разбирам, јас да си прашам па сега...![]()
Помош!
Решив да купам нова мобилка, е сеа изборот падна помеѓу Sony Ericsson C901 ili K850,ако знае некој каде можам да ги најдам наново овие модели нека ми даде одговор што поскоро. Фала.
Sony Ericsson C901 е далеку понов модел од К850 така да тој е подобар избор
За почеток пиши што телефонче имаш ... а ако нема апдејт за твојот телефон а за друг телефон ист таков има, тогаш се менува продукт код па после апдејт ...
--- надополнето ---
Sony Ericsson C901 е далеку понов модел од К850 така да тој е подобар избор
Дали знаеш каде можам да најдам наново било кој од 2та модели?
Како можам на телефонот да го инсталирам целиот систем од ново. Телефонот ми е Samsung D900i. Тоа во Settings --> Reset Settings го пробав ама не успеав. Ако има некој што знае како да избришам се од него и како да го рестартирам како на почетокот го молам нека ми каже.
Nokia 5530 XpressMusicШто треба да правам?
A za nokia sto da ukucam i da se vrati od fabrickite podesuvanja?
i da sakam da kupam Nokia N95 8GB po sto da poznaam dali stanuva zbor za kineski kopija ili bilo sto drugo.t.e. kako da vidam dali e original
Pozdrav