Ајфонот ... повеќе е популарен, повеќе држи цена, безброј апликации ... интересен телефон што ќе го засакаш и нема да можеш без него (од искуство) :helou:По што јас си немам поим со мобилни во последно време, ме интересира што е подобар избор I-phone или Нокиа N97, ама од реална гледна точка...а не ако има некој од наведените само колку да си го одбрани своето
И ти си го земал самсунгот па кажи кога ке пробаш Wi-fi-то дали ке ти се конектира на нет. Пошто јас 100 пати пробав и со супер сигнал и не успева да отвори ни една страна и ми ги пушта преку 3г нетот(а пишува дека е конектирано со врската).Она со “три пати да се испразни до гасење па да го пуниш 12 саата“ го практикувам моментално на новиот самсунг с8000, само дали да си го чачкам до гасење или да го остаам сам да се троши?
си фура вај-фајот беИ ти си го земал самсунгот па кажи кога ке пробаш Wi-fi-то дали ке ти се конектира на нет. Пошто јас 100 пати пробав и со супер сигнал и не успева да отвори ни една страна и ми ги пушта преку 3г нетот(а пишува дека е конектирано со врската).
Абе и кајмене се конектира ,со сигнал топ али не ги отвара страниците и ми вика дека дали да ги отворам преку другиов од т мобиле нетов...си фура вај-фајот бе
фул брзина
супер се
од прва се конектира
па моеш да бираш од кој нет да зимаАбе и кајмене се конектира ,со сигнал топ али не ги отвара страниците и ми вика дека дали да ги отворам преку другиов од т мобиле нетов...
Абе пробуе да отвори преку wi -fi -то али од кога нема да успее отварањето на страницата и ме прашува дали сакаш преку 3г...па моеш да бираш од кој нет да зима
изглеа си избрал 3г некад и си ставил Allow, ask once и сеа ...
Нема врска тоа со трите пати ... останало од древното време на никел кадмиумските батерии ... и да го чепкаш и не исто ти се фаќа нема да има гајлеОна со “три пати да се испразни до гасење па да го пуниш 12 саата“ го практикувам моментално на новиот самсунг с8000, само дали да си го чачкам до гасење или да го остаам сам да се троши?
Ако си сам свој мајстор пробај би ти рекол флет или екран не ми мириса на софтверДенес му се случи нешто на мојот телефон, ми откажа верност не знам зошто... му немав ништо згрешено се грижев максимално за него... го видов и целиот екран беше црн меѓутоа се гледаше малку на него бледо.. го исклучив и го пуштив и се си беше во ред првите 20 минути потоа пак исто се случи, но овој пат не се појавуваше ништо од кога го исклучив, по неколку време се обидов пак и успеав да го пуштам но за кратко, ме интересира некој дали знае што е проблемот, од причика да ме насочи за да не ме врзат овие во сервисите и да ми го сменат дисплејот и да ми земат не знам 3000,3500 денари инаку станува збор за KC500 LG
Однапред Благодарам
Ако си сам свој мајстор пробај би ти рекол флет или екран не ми мириса на софтвер
А телефонот веројатно ти е LG KC550 ?