Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па така е зашо навијачите се морони без два грама мозок, бетер од фудбалерите... Ма шо го ебам и него на крај краева...

Па така е зашо навијачите се морони без два грама мозок, бетер од фудбалерите... Ма шо го ебам и него на крај краева...
Не се нервирај брат:) Се надеваме дека ќе бидне нешто од нашиот Вардар. За спонзоров што и да ви кажам ќе ве излажам. КОј и да е се надевам ќе фрли нешто. Друго не барам :uvo:
Да ви кажам дека ќе се вратат овие времиња би ве излажал. Али наше е да се надеваме :(

http://a1.com.mk/vesti/sport.asp?VestID=117324
Вардар најавува дека ќе ја напушти Првата лига
Крај на се:kesa:

како бе и Вардар сеа!?
нели само Мак.Ѓ.П и Слога?

нема крај на срањава :nesvest:

Сеа и ја слушнав на А1 дека ќе ја напуштате лигата и стварно немам збор...Каде ни оди фудбалов бре ? :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp: :kesa:

Не ми се верува дека стварно ќе ја напуштиме лигата. Повеќе ми иде накај тоа дека си бараме гаранција за опстанок по некоја мала помош од ФФМ:toe:

Не ми се верува дека стварно ќе ја напуштиме лигата. Повеќе ми иде накај тоа дека си бараме гаранција за опстанок по некоја мала помош од ФФМ:toe:

и кај сеа во втора лига или во некоја регионална?
ц ц ц ова е веќе бедно, ќе почнат и од репрезентација да се откажуваат.

и кај сеа во втора лига или во некоја регионална?
ц ц ц ова е веќе бедно, ќе почнат и од репрезентација да се откажуваат.
Ако се откажеш, правец во регионална т.е. четврта лига:kesa:

Не за џабе сме најбедни на балканов и Европа во спорт:tapp:

уште ова ни фалеше најтрофејниот македонски клуб во Македонија- ВАРДАР, да ја напушти лигата,ај да се надеваме дека нема да биде така:tapp::tapp::tapp:

Па гледате дека ја напуштаат поради тоа што е раскинат договорот на штета на клуб. Ако не се лажам Стефан Ристевски беше на проба во ц.звезда и ако биде продаден,Вардар би зел добра пара да преживува некое време бидејќи е нивен играч,а ова зошто ФФМ го раскинала така договорот незнам.

Па гледате дека ја напуштаат поради тоа што е раскинат договорот на штета на клуб. Ако не се лажам Стефан Ристевски беше на проба во ц.звезда и ако биде продаден,Вардар би зел добра пара да преживува некое време бидејќи е нивен играч,а ова зошто ФФМ го раскинала така договорот незнам.
Зошто се педери :):)
Али лесно ќе им се врати. Они може да си поигруваат али и ние ги имаме на нишан. Си иде Вардар, пропаѓа лигата пропаѓа и Хари. На него е да одлучи што ќе прави со неговата одлука:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom