Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
24 август 2009
Мислења
535
Поени од реакции
72
Не да го фалам W595 затоа што го имам меѓутоа ова што го кажа другарче за слабо осветлување на екранот нема веза или па ти до толку разбираш од подесување на контрасти и светлина, се надевам дека видот добро те служи.:salut:
Не знам другар, комшија мој има таков.. ме служи добро видот мене не се секирај, изгледа има некоја мана баш неговиот телефон, brightness е на 100 % ама пак некако слабо.. не знам стварно.. :toe:

Член од
12 јануари 2006
Мислења
374
Поени од реакции
9
Мене ме интересира една работа...дали цените во каталозите на т-мобиле се со пресметан ддв или не се???оти никаде на пишува

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Мене ме интересира една работа...дали цените во каталозите на т-мобиле се со пресметан ддв или не се???оти никаде на пишува
Цените се со пресметано ДДВ.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Шо е проблемов не можам да отворам ммс пораки. На т мобајл ми иде порака со линк и пасворд за интернет.

На Оне ми вика конекшн фејлд try again later.

За да примаш ммс пораки треба да имаш кредит нешо или?

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
За самсунгот, ми кажаа дека тачот бил спор ко дедо во кал:toe: , Т715-ката ја гледав на Јутуб и некако ми изгледа добар, ама како да не е за женско или така ми се гледа, додека за 595-ката досега немам никакво мислење освен парите:kesa:.
Јас сум на на Релах 1000 фамилија и цените им се :
Самсунгот е 3450
Т715 е 2990
Ве595 е 2450

Доколку си ги чачнал со рака очекувам поопширно мислење ако може, зашо битен ми е подарокот, па за да не ја утнам.
Нема врска. Тачот на самсунгот работи баш добро, само проблемот е тоа што екранот на телефонот е прилично мал и ако имаш дебели прсти тешко фаќа:smir: Знам пошо пред некој ден еден другар го купи и го расчепкав малце. Инаку, од овие три ти што сакаш да ги купиш ниту еден не ми фаќа око. Да сум на твое место кога си веќе на претплата би го земал Nokia 5800 за 1990 денари. Добиваш врвен телефон за ич пари:vozbud::pos2:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Шо е проблемов не можам да отворам ммс пораки. На т мобајл ми иде порака со линк и пасворд за интернет.

На Оне ми вика конекшн фејлд try again later.

За да примаш ммс пораки треба да имаш кредит нешо или?

Не немора да имаш кредит.
Проблемот ти е во подесувањето, значи јави се (ако си на Т-мобајл) на оператор и таму госпоџата ке ти каже шо бројка да удареш за подесување на WAP и MMS, со тоа треба да ти биде.

За УАН не знам како е, види можеби и они имат таков госпоџа (оператор) кој може да ти ги наштелува тие опции!

Нема врска. Тачот на самсунгот работи баш добро, само проблемот е тоа што екранот на телефонот е прилично мал и ако имаш дебели прсти тешко фаќа:smir: Знам пошо пред некој ден еден другар го купи и го расчепкав малце. Инаку, од овие три ти што сакаш да ги купиш ниту еден не ми фаќа око. Да сум на твое место кога си веќе на претплата би го земал Nokia 5800 за 1990 денари. Добиваш врвен телефон за ич пари:vozbud::pos2:
Мислам дека не си ми ги забележал овие постови добро!

Ај малце да ме оправете!:smir:

Кој телефон да го земам од следниве три:

SONYERICSSON T715

SAMSUNG GT-S5230

SONYERICSSON W595I

Иначе телефонот е за женско, така да женски раце ке го користат!:kesa:sram
За самсунгот, ми кажаа дека тачот бил спор ко дедо во кал:toe: , Т715-ката ја гледав на Јутуб и некако ми изгледа добар, ама како да не е за женско или така ми се гледа, додека за 595-ката досега немам никакво мислење освен парите:kesa:.
Јас сум на на Релах 1000 фамилија и цените им се :
Самсунгот е 3450
Т715 е 2990
Ве595 е 2450

Доколку си ги чачнал со рака очекувам поопширно мислење ако може, зашо битен ми е подарокот, па за да не ја утнам.

Значи телефонот е за женско, и сум на Релакс 1000 Фамилија.

Значи сега Самсунгот според тебе е добар она шо ја го разбрав како проблем, за тач дека е спор?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Не немора да имаш кредит.
Проблемот ти е во подесувањето, значи јави се (ако си на Т-мобајл) на оператор и таму госпоџата ке ти каже шо бројка да удареш за подесување на WAP и MMS, со тоа треба да ти биде.

За УАН не знам како е, види можеби и они имат таков госпоџа (оператор) кој може да ти ги наштелува тие опции!

Мислам дека не си ми ги забележал овие постови добро!
Јас пред еден месец го купив сони ериксон в595 и сум презадоволен. Незнам што очекувате.. каква слаба светлина.. сигурно е до телефонот, јас до сега немам никаков проблем, презадоволен сум од телефонот.

Мене ми треба помош како да префрлам игри од интернет на телефонот. Ја нема папката Games. Фајлот од интернет што го снимав (играта) е во јар. формат. Како да ја префрлам на телефонот?

Значи телефонот е за женско, и сум на Релакс 1000 Фамилија.

Значи сега Самсунгот според тебе е добар она шо ја го разбрав како проблем, за тач дека е спор?

Јас пред еден месец го купив сони ериксон в595 и сум презадоволен. Незнам што очекувате.. каква слаба светлина.. сигурно е до телефонот, јас до сега немам никаков проблем, презадоволен сум од телефонот.

Мене ми треба помош како да префрлам игри од интернет на телефонот. Ја нема папката Games. Фајлот од интернет што го снимав (играта) е во јар. формат. Како да ја префрлам на телефонот?

Edit. И дали w595 и w595I се исти модел или различен? Има некои разлики изгледа нешто!?

Alien_sr напиша:

Edit. И дали w595 и w595I се исти модел или различен? Има некои разлики изгледа нешто!?
Да е жив и здрав youtube :vozbud: Го решив проблемот

Член од
12 ноември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
6
Абе имам еден проблем со Nokia 6230i, всушност се работи со SIM картичката, а тоа е дека телефонот работи супер со сите картички освен со една. А SIM картичката работи на сите телефони освен на овој горенаведениот. Го однесов на мајстор и ми зеде 400 денари, бидејки имало нешто изгорено некое кристалче за картичката, а всушност телефонот остана ист и понатаму. Значи сите картички коишто ги пробав на телефонот беа на Т-Мобиле, а инаку работи и со сите останати, значи не е кодиран. Мој заклучок е дека телефонот и картичката не се мирисаат добро :toe:. Ако може некој нешто нека помага бидејки ми треба телефонот. Благодарам однапред...... ПоЗЗ :salut:
Ај ќе бе молам уште еднаш ако може некој нека помага во врска со ова.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Еве најпријателски совет ... не се замарај со телефонот не вреди

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки има негде на интернет, да спуштам драјвери за Sony Ericsson G502, драјвери за да може да префрлувам од ПЦ во моб, и обратно. ЦД-то никако не можам да го најдам, затоа и прашувам. :toe:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Дечки има негде на интернет, да спуштам драјвери за Sony Ericsson G502, драјвери за да може да префрлувам од ПЦ во моб, и обратно. ЦД-то никако не можам да го најдам, затоа и прашувам. :toe:
Клик ТУКА :helou:

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Абе имам еден проблем со Nokia 6230i, всушност се работи со SIM картичката, а тоа е дека телефонот работи супер со сите картички освен со една. А SIM картичката работи на сите телефони освен на овој горенаведениот. Го однесов на мајстор и ми зеде 400 денари, бидејки имало нешто изгорено некое кристалче за картичката, а всушност телефонот остана ист и понатаму. Значи сите картички коишто ги пробав на телефонот беа на Т-Мобиле, а инаку работи и со сите останати, значи не е кодиран. Мој заклучок е дека телефонот и картичката не се мирисаат добро :toe:. Ако може некој нешто нека помага бидејки ми треба телефонот. Благодарам однапред...... ПоЗЗ :salut:
Ај ќе бе молам уште еднаш ако може некој нека помага во врска со ова.
софтверска грешка во сеќурити ареата, кај мене е 300 денари опраање.

Член од
29 октомври 2008
Мислења
596
Поени од реакции
13
Kade da kupam orginalna baterija za sony ericsson K500i?

Pred mesec dena zemav edna od pazarce sto na 3 minuti se prazni:nesum:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Kade da kupam orginalna baterija za sony ericsson K500i?

Pred mesec dena zemav edna od pazarce sto na 3 minuti se prazni:nesum:
Во некој од салоните на Т-мобајл или Уан, или па прашај го Некро кај му е дукано!:toe:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Сакам да земам Nokia N79 а се двоумам и за Nokia 5800 XpressMusic.

Прочитав спецификации на гсмарена, изгледав неколку клипчиња на ЈуТјуб и делумно сум задоволен и од двата телефона: камера, дисплеј, бои и слично, иако 5800 има послаба камера има мн. поголем дисплеј.

Ме интересираат ваши мислења и некој што имал искуство/а со телефониве.

Kajgana Shop

На врв Bottom