Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.885
Има друже за M2 картички ... таман работа да нема :smir:Има слот за мемориска на Sony Ericsson C510?
Има друже за M2 картички ... таман работа да нема :smir:Има слот за мемориска на Sony Ericsson C510?
ti prativ info po p.p.Дај пиши инфо на ПП
Си купи бе ? дај фали се каков е што е ? квалитет едно друго ??? има количини ?Која ми е најефтина варијанта за нет?Ми треба за мсн,и проверување на некои сајтови ретко??Телефонот е T-Mobile Vairy Text...
http://www.t-mobile.com.mk/public/?id=21140716FF374333A4F5FD1539B31ECEКоја ми е најефтина варијанта за нет?Ми треба за мсн,и проверување на некои сајтови ретко??Телефонот е T-Mobile Vairy Text...
treba da ima instalirano pobaraj u officeAdobe Reader za Nokia 5800 ima nekoj?
Си купи бе ? дај фали се каков е што е ? квалитет едно друго ??? има количини ?
е фала друже ќе кажам W'n'W да ми направат ако нема направено,а за тоа мини опера можат ли они да ми го направат или е лесно т.е. може ли сам?http://www.t-mobile.com.mk/public/?id=21140716FF374333A4F5FD1539B31ECE
naevtina tie 99den 20mb ama ako sedis povece vreme na net malu tie (ako si po malce moze i da ti stigne ama da otvoras stranici preku operamini a ne od mobilniot Browserot inace otidoa tie 20mb za 20min
a 300mb za 300den ce ti stigne i ostane
i aj so sreca da se sluzis pa kazi neso kako mobilkata t-mobile
ne e tesko za operamini lesno ce snimis,Го порачив уште не ми стигнал но ми рекоа дека до другиот Вторник ќе го донесат.
е фала друже ќе кажам W'n'W да ми направат ако нема направено,а за тоа мини опера можат ли они да ми го направат или е лесно т.е. може ли сам?
Фала ама уште не ми е стигната максиум вторник треба да биде во мои раце па ќе кажам што како
П.С.Со W'n'W ебади ќе може ли да користам или ВАП треба??
ФАЛА
tolku tie netot zatoa ima paketcinja WnW za poevtino da ti bide a toa parlingo ne e kako sto trebaСи го зедов телефоночево ми се допаѓа само уште не сум го научил како што треба.Има мини опера,интернетот бил подесен од т-мобиле и зимал 30денари 1МБ а тарифирал 10кб тоа баш не го разберав ама нема веза.Е сеа немам ебади туку имам едно палринго.Дали тоа е економично и како да се регистрирам и конектирам ќе земам ќе го скршам од прееска пробувам стално ми вика дека неможам да се конектирам....Фала
a za sto ti treba java ako moze da znam oti me interesiraлинк за download на јава за нокиа 5800 ХМ и за ебади исто така ако може