Ако немаш на самиот телефон во settings > phone > language (вака нешто беше) ако немаш тука друг јазик носи го на сервис да ти стаат јазициКако да го сменам јазикот на Н95 од германски на англиски
Споредбава ти е астра со мерцедес S класа :smir:се двоумам што да земам дали Nokia E51 или N95 8gb
Мала помош некоја мана или доблест на едниот или другиот модел?
Да ама затоа има и голема разлика во цената. Мене најмногу ми треба телефон со оперативен систем и wi-fi, камерата и квалитетот на екранот не ми се многу важни.Споредбава ти е астра со мерцедес S класа :smir:
Еве ти прочитај си комплетни рецензии на македонски за:
Nokia E51
Nokia N95 8gb
Во принцип не се споредуваат двава модела секој би ти рекол N95 8gb нормално појака камера квалитет све топ
Да ама затоа има и голема разлика во цената. Мене најмногу ми треба телефон со оперативен систем и wi-fi, камерата и квалитетот на екранот не ми се многу важни.
Сепак фала на помошта :smir:
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahahahahhahah i vista moes kako neDali mozam na sony ericcson k750i da stavam windows mobile?
Сакаш windows mobile 6.1 или 6.5 да ти дадам :pos2:Dali mozam na sony ericcson k750i da stavam windows mobile?
Неможе на тој самсунгИмам Samsung J700 и мемориска картичка, како да направам сликите да се зачувуваат на картичката, бидејки сега се зачувуваат на телефонот. Thx!!
Ти пишав пп со моја понудаНе знаев каде, па пишав тука. Колку пари е полнач за Сони Ериксон?