Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ај едно прашање до Некро и Торте а и другите слободно нека одговорат ако знаат!

Значи требаше да купам телефон Nokia N73 од Nightwalker...ама му излезе оваа заебанција на телефонот:

Цитирам-"Кога го отварам тоа позади капачето што е за камера, телефонот се рестартира, а после ко ќе пробам пак вели Critical error, restart your phone software"

Е ова чудо како би можело најбезболно да се реши а притоа да не се повтори пак?

Ај едно прашање до Некро и Торте а и другите слободно нека одговорат ако знаат!

Значи требаше да купам телефон Nokia N73 од Nightwalker...ама му излезе оваа заебанција на телефонот:

Цитирам-"Кога го отварам тоа позади капачето што е за камера, телефонот се рестартира, а после ко ќе пробам пак вели Critical error, restart your phone software"

Е ова чудо како би можело најбезболно да се реши а притоа да не се повтори пак?

Пробај вака ... па пиши што бидна или па после ако несака пробај со апдејт на софтвер преку апдејтер на нокиа.ком

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

Да ве прашам кој е подобар телефон да го купам Нокиа 5130 или Сони Ериксон Г502и???

Да ве прашам кој е подобар телефон да го купам Нокиа 5130 или Сони Ериксон Г502и???

Двата се добри, Нокиа си е нокиа али оваа не е 3G, сониериксонот е 3G. Нокиата ти е music edition и подрзува мемориска картичка до 16 гига и таа картица ти е бајаги поефтина од таа која ја користи сони ериксонот кој подржува картичка до 8 гига. Камерите се горе долу исти перформанси но пак ке кажам на нокиата повеќе и верувам. Значи аку ти е за телефонче кое ке ти служи за јавување и слушање музиче земи си нокиа, а ако сакаш да ги користиш и благодетите на 3g технологијата земи си сони ериксон.

Се работи за Sony Ericsson W580i. Проблемот е во тоа што камерата слика и снима во зелено.Наместени се и проверени сите сетинзи на камерата, рестартиран е, update-уван е софтверот на телефонот, извадена е мемориската картичка, ресетирани се сите сетинзи...има ли некој појма што може да му биде?:toe:

g502 podobar tie i se znae deka se se podobri pa ne pisuvam povece Сони Ериксон Г502

g502 podobar tie i se znae deka se se podobri pa ne pisuvam povece Сони Ериксон Г502

Абее не е само сони ериксон проиводител на мобилни :pos2: не се најдобри ... :baeh:

батка погоре нокиата 5130 е подобра и во квалитет а посебно во дизајн

Некој сајт да ми препорачате за да симнам филмови за iPhone. А и по можност програмче некое за да ги конвертирам од Xvid/DVD во формат за телефонот.

Абее не е само сони ериксон проиводител на мобилни :pos2: не се најдобри ... :baeh:

батка погоре нокиата 5130 е подобра и во квалитет а посебно во дизајн
heheheheheh znaem torte deka ne e edinstven ama od ovie dva po izrabotka g502 e boli

здраво, имам нокиа н96 и веќе некое време имам еден проблем. всушност проблемот е во тоа што ми се заеба адобе ридерот. имав еден епуб фајл кој пробав да го отварам незнаев дали адобето ке го отвори или не. кога пробав да го отворам го отвараше со вин зип. и добро се откажав и кога пробав да отворам друг пдф фајл почна да ми кажува unable to open file. а кога ке пробам да го пустам директно адобето само на левото и десното копче пишува options и exit соодветно на момент и ништо повеке не се случува.пробав неколку стандардни методи како исклучување и фактори сетингс ама исто е.би ве замолил ако може некој да ми помогне да ми предложи како би го решил овој проблем.
фала

Пробај вака ... па пиши што бидна или па после ако несака пробај со апдејт на софтвер преку апдејтер на нокиа.ком

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

здраво, имам нокиа н96 и веќе некое време имам еден проблем. всушност проблемот е во тоа што ми се заеба адобе ридерот. имав еден епуб фајл кој пробав да го отварам незнаев дали адобето ке го отвори или не. кога пробав да го отворам го отвараше со вин зип. и добро се откажав и кога пробав да отворам друг пдф фајл почна да ми кажува unable to open file. а кога ке пробам да го пустам директно адобето само на левото и десното копче пишува options и exit соодветно на момент и ништо повеке не се случува.пробав неколку стандардни методи како исклучување и фактори сетингс ама исто е.би ве замолил ако може некој да ми помогне да ми предложи како би го решил овој проблем.
фала

Еве се цитирав

ај ќе го пробам тоа вечерва или утре имам да префрлам прво сликите на пц... а тоа со трите копчиња е всушност хард формат така?

едит:ќе заборавев, фала за помошта

ај ќе го пробам тоа вечерва или утре имам да префрлам прво сликите на пц... а тоа со трите копчиња е всушност хард формат така?

едит:ќе заборавев, фала за помошта

Хард да брише се од телефонската меморија

За СЕ Г900 апликации нешо софтвер? 2гига има мемориска шо се можам да му стаам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom