Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
тоа значи GPRS. имаш опција да го исклучиш, ама не е нешто многу штетно освен што батеријата ти ја троши до 5/7% побрзо.

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
Незнам кој мобилен да купам. Се двоумам помеѓу Sony Ericsson W950 и M600. Иако ги знам сите нивни карактеристики не можам да се одлучам. Ако некој имал искуство со некој од овие телефони нека ги напише впечатоците од нивното користење. Благодарам

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Незнам кој мобилен да купам. Се двоумам помеѓу Sony Ericsson W950 и M600. Иако ги знам сите нивни карактеристики не можам да се одлучам. Ако некој имал искуство со некој од овие телефони нека ги напише впечатоците од нивното користење. Благодарам
Sony Ericsson W950 друже дефинитивно ич не се мисли :vozbud:

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
зависи што ти треба, со оглед на тоа дека w950 е и понов и два пати поскап - секој би се одлучил за него, но ако не ти требаат тие функции што ги нуди тој телефон иако на прв поглед за почетник би биле слични меѓу функциите :) да не те збунам, но 99% од луѓето што се разбираат во мобилни би го одбрале подобриот т.е. вокменот 950 :)

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
А дали апликациите и игрите кои се за UIQ 1 и 2 можат да се користат и на UIQ 3 ?

*едитирано од Модераторот: Престани да пишуваш со болдирани букви.
Некрофилија.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Не знаев во која тема да прашам, и си реков ај тука :)

Некро ( или било кој ) знае ли некој кој модел на мобилен е ова?
На него пишува само МПЕГ4 и блутут, друго ништо. Има Симбиан. 1.3 МП камера, тачскрин...Некоја кинеска направија е гарант.
Вака добро телефонче , ама типката не знаеше да ми каже која марка и кој модел е. Татко и го купил од Италија, таму работи.
Знае некој? :)

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Другар има слично го*но. Даелку од симбиан е тој оперативниот систем што го имаат. Квалитет ужасен. Му се гаси кога ќе му текне и да не набројувам други лоши работи. Едино добро нешто е ПРЕЈАКИОТ звучник кој на овој модел ипак е послаб од тој другар ми што го има. Стварно мислам дека појак неможе да направат. Ке го пушти на физичко и цена сала се слуша:)

Член од
29 декември 2007
Мислења
305
Поени од реакции
0
А дали апликациите и игрите кои се за UIQ 1 и 2 можат да се користат и на UIQ 3 ?

Necrophilia

Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
од каде да знаеме, пробај. Немам појма што е тоа уиг, знам само дека е нешо поврзано со 9.0 симбиан.

Kajgana Shop

На врв Bottom