Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
На никој не му е до фудбал во Вардар во моментов. Сите ја очекуваат разврската со Агрокор

Ако не мислиме на фудбалот и на резултатите на Вардар а гледаме цело време на разврски со спонзори и газди нема да стигнеме далеку......

Ehh da bese do nas normalno deka ke dojdeme vo gradski kako i sekogas noo zaradi vas e zabraneto patuvanje na navivacite na gostinski teren :S
Кој сака ќутек ке си го добие :)
Ваши пријатели а може и вие бевте дел од нив сакавте ќутек добивте и сега ке има забрани да не го изедете уште поише :)

:drk:

Ако не мислиме на фудбалот и на резултатите на Вардар а гледаме цело време на разврски со спонзори и газди нема да стигнеме далеку......
А како сакаш да мислат на фудбал кога немаат видено денар? Ајде кажи ми. Пронаоѓањето спонзор е приоритет во овој момент

А како сакаш да мислат на фудбал кога немаат видено денар? Ајде кажи ми. Пронаоѓањето спонзор е приоритет во овој момент

Секако дека значи ама доколку не биде ништо со Агрокор тогаш што.......отиде цела сезона.... у пм више. Дај боже да биде работава со Агрокор.

Ако вака продужиме,и ако не успее ова со Агрокор,се плашам дека ќе отидеме во втора лига:tapp:

Секако дека значи ама доколку не биде ништо со Агрокор тогаш што.......отиде цела сезона.... у пм више. Дај боже да биде работава со Агрокор.
До вечер или утре треба да дадат одговор. Да се надеваме на позитивен одговор од нивна страна

taka e koga verni navivaci nemaat verni igraci....... i igracite na FK Shkupi ne samo sezonava tuku veqe 4-ta sezona ne zimaat pari ama eve pobedija....toa ti se "verni igraci na navivacite"

taka e koga verni navivaci nemaat verni igraci....... i igracite na FK Shkupi ne samo sezonava tuku veqe 4-ta sezona ne zimaat pari ama eve pobedija....toa ti se "verni igraci na navivacite"

АХХАХАХАХАХАХА! Не зеле пари? Да бе, од што го сакаат клубот, затоа играат...што ќе им се пари. Не тресите глупости, едно е да земаш мала плата а друго е да не земаш ништо.

:pos2: Кога ќе ги видат „верните“ Шверцери, просто летаат по теренот. И Кристијано Роналдо се збори дека бил спремен да не зима пари, само да игра за Шверцерадоси.

Со спонзорот ќе дојдат и резултатите...и така оваа година нема некој квалитет во екипите така да секоја екипа може да ја стигнеме со бодови :vozbud:

Izgleda na si vo tek so rabotite, Slloga padna vo 2-ra liga zatoa sto Rafet ne gi plakase igracite i site si otidoa, vo vtora liga ucestvuvase so mesana ekipa od 87-88-89, i dobro se znae kolku plakat nasive klubovi vo 2-ra liga. Sega veke koga e na 1-va liga Rafet ja iskoristi moznosta i pak ne gi plaka posto site igraci mu se mladi. Deckite igraat futbal samo radi lubovta kon futbalot sto ja imaat.

АХХАХАХАХАХАХА! Не зеле пари? Да бе, од што го сакаат клубот, затоа играат...што ќе им се пари. Не тресите глупости, едно е да земаш мала плата а друго е да не земаш ништо.

Izgleda na si vo tek so rabotite, Slloga padna vo 2-ra liga zatoa sto Rafet ne gi plakase igracite i site si otidoa, vo vtora liga ucestvuvase so mesana ekipa od 87-88-89, i dobro se znae kolku plakat nasive klubovi vo 2-ra liga. Sega veke koga e na 1-va liga Rafet ja iskoristi moznosta i pak ne gi plaka posto site igraci mu se mladi. Deckite igraat futbal samo radi lubovta kon futbalot sto ja imaat.

Па затоа и пишав ја, едно е да не земаш ич паре, а друго е да земаш мала плата. А никој не е будала мислим да игра за џабе, нели?

Во 20 часот состанок на КОМИТИ во канцеларијата на кеј. Присуството е задолжително:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom