Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ajde ajde :) ZA EDNA LJUBOV ZIVEEME ZA EDEN KLUB NAVIVAME,EDNA LJUBOV EDEN ZIVOT, ZA TEBE NAS VARDARE!!!

Ајде вардареееее моземе ние,иначе како мозе да ни мириса исто сеа и со трифун па трифун е најгоелем лопов во дрзавата нз на кого тогаш му мирисаше добро.Ова е стабилен спонзор и верувам дека ке не врати на старите патеки со помош на најдобрите навивачи КОМИТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

abe sea ne treab do tolku i trifun da se napaga sepak koa si otide so otide fer go plati pripremite on i uste nekoj drugi raboti taka da toa e minato i ne trbea da se vrakame nazad da gledame kon idninata i nestata da se podobrat

КОМИТИ ЌЕ ГОСТУВАТЕ ВО ЧАИР ? ЗНАМ ДЕКА ИМА ЗАБРАНА АМА ВОЏАТА ВАШ ВИКАШЕ ДЕКА ЌЕ ОДИТЕ АЈ АКО МОЗЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЗЕ ДАЛИ ЌЕ ГОСТУВАТЕ?

Одлично е ако децата земат некој денар конечно,ќе се ослободат од притисокот и со оваа млада постава мислам дека може добро да изиграат првенството,да се надеваме дека ќе излезе се добро
....и напред Вардаре и напред Вардаре...:olee:

КОМИТИ ЌЕ ГОСТУВАТЕ ВО ЧАИР ? ЗНАМ ДЕКА ИМА ЗАБРАНА АМА ВОЏАТА ВАШ ВИКАШЕ ДЕКА ЌЕ ОДИТЕ АЈ АКО МОЗЕ НЕКОЈ ДА МИ КАЗЕ ДАЛИ ЌЕ ГОСТУВАТЕ?

abe druze pri zabrana za gostuvanje mislis deka nekoj ke ti odgovori na forum potvrdno,pa vodjite cel ponedelnik vo stanica da go pominat..ne bidi i ti tolku naiven ebago..Takvi raboti ne se dogovaraat na "otvoreni forumi"

Ајде вардарееееееееее ова треба да се прослави со победа во чаир и идеме само напред конечо една добра вест само да почекаме уште малце да биде и официјално

Штета клуб како Вардар да нема јак спонозр,али по се излеа ке ви дојде хрватскава компанија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom