Викторе каде си да го средиш ова :pos2::pos2::pos2::pos2:Предлагам насловот на темата да се преименува во СТРАЊЕТИСТИКА или евентуално ШАБАНРИСТИКА така со преименување во еден од овие наслови таквото име би имало добар сооднос со самата музика.
Никогаш повеќе нема да прави Слаткар музика за џабе.Веќе стекна име.Зборот ми беше да се врати на стариот стил.Кога веќе еднаш стана познат и да прави андерграунд пак ќе заработува.И пак да праи музика за џабе? За да му ја симнуваат од нет?
И ја да сум на негово место ќе си останам комерцијала, си знам дека ќе праам пари така, уво не ме боли.. Кога знам дека „правите луѓе“ не ми го ценат трудот, ќе пробам некоја друга опција.. Ако ми успее другата опција (а на него му успеа), ќе си се држам до таа опција.. А „правите луѓе“ нека си чекаат некој друг шо ќе им праи музика за џабе.
Делумно...од андерграунд моеш да "преминеш" во комерцијален,али од комерцијален немоеш у андерграунд...само моеш да глумиш... -by KRS ONE!
хехе велиш заработувачка...Делумно...
можеш да бидеш андерграунд пак но никој повеќе нема да те гледа како шо те гледал пред да станеш комерцијала. :wink:
Значи се прославуваш се курчиш со две три песни стекнуваш име и од кога ќе го стекнеш тоа се враќаш пак тоа што си бил.Заработувачка пак ќе има.
тоа. :wink:хехе велиш заработувачка...
која е поентата на тоа да си комерцијален? -заработувачката ваљда...
андер.МС не станува комерцијален од шо станал на лева нога денеска нели...
али ако глеаш андерграунд по звукот,тогаш да,може да има андерграунд звук после се комерцијално што напраил...али ипак овде е друга приказната...
Малолетничките нема да се потат доколку не се самите тие спомнати во неговите текстови..Викторе каде си да го средиш ова :pos2::pos2::pos2::pos2:
Никогаш повеќе нема да прави Слаткар музика за џабе.Веќе стекна име.Зборот ми беше да се врати на стариот стил.Кога веќе еднаш стана познат и да прави андерграунд пак ќе заработува.
Малолетничките не разбираат голем дел од Слаткаровото творештво.Малолетничките нема да се потат доколку не се самите тие спомнати во неговите текстови..
Грешка си.Малолетничките не разбираат голем дел од Слаткаровото творештво.
И пак, свршаваат на истото.
Не гледам зошто би била грешка кога истото го тврдиме, на некој начин.Грешка си.
Свршаваат на него, а што и да направи он е добро, зошто нормално, сwаткар е убав, сонценце и ниедна од нив нема да се противи на творештвото, без разлика дали тие се навредени во истото.
Се повикува Богот на Шупаците да одмори со хиперпродукцијата на деца. Ова веќе преминува од страње во полив.Предлагам насловот на темата да се преименува во СТРАЊЕТИСТИКА или евентуално ШАБАНРИСТИКА така со преименување во еден од овие наслови таквото име би имало добар сооднос со самата музика.
А што има да се разбере во лириките на слаткар?Факт е, голем дел од нив не ги разбираат лириките (и не мислам на навредливиот дел).
И она што го има, не го разбираат.А што има да се разбере во лириките на слаткар?
Го поистовети со Шекспир, еате.