Јас знам дека делл ги имаат најлошите батерии за лапотпи, сите што имаат се жалат , дека брзо прегоруваат се расипуваат и слично.
а мене продавачот во купилаптоп ме убедуваше дека делл имале најасални батерии :S среќа што испадна дека немаат од кутија лаптоп, па не им остаив пари, али штом вие викате така за батериите на делл НИКАД више нема да идам во купилаптоп, е***и трговците лажговци!
A plus se zaletav po dell zaso mi bese nogu ubav na izgled od toshibata :kesa: - zenska rabota
Точно е дека Тошиба неможе да се пофали со изглед, али тоа зависи на кој колку му е битно - мене лично ич
паметно
.
бтњ и јас иам тошиба ... 2 години го користам и да чукнам в дрво досеа не ме изневерил
. Башка во мн тестирања Тошибата се има покажано подобра од сите останати конкуренти :smir:
А и јас досега само toshiba сум користел , еве веќе 3 години. И сигурно нема да преминам на некој друг во иднина.
И јас имам една од пред 3-4 години и да чукнам у дрво, освен последново лето што прегреваше (24/7 е уклучен) на ништо друго неможам да се пожалам, а и тоа се среди со еден кулер, вториов ми е пола година и исто тропам у дрво, освен што не е за у lap пошто доста грее, али тоа ти е, што ќе пратиш тоа ќе имаш. Третиот лаптоп што ќе го зимам набрзо ќе биде исто Тошиба,
Знам дека ептен ги фалат Тошиба и зато таков зедов. Е мојот е тазе (1 месец стар)
ама ќе тера... Осеќам
Па да, поќе ме интересираше шо има внатре лаптопот од колку шо боја е и слични глупости
а и воопшто не е грд овај - преубав ми е
не дека е мој ама...
позз
ретко трезвено размислување на девојче околу компјутер (честитки, а со ова нејќам да навредам никоја туку да посочам дека обично ич не им чуе се додека компјутерот може да отвори јутуб у ФБ/Хи5)
Кој бренд да го бркате е прилично очигледен (иако освен за Тошиба добри зборови имам слушано и за Sony како и за америчките Dell/HP)