Донација за Ивона

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Само убави мисли . Се разбира дека се` ќе биде во ред, нашите мисли и позитивна енергија ги имате . Бацувки за Ивона :back:.

kokolo_sk

Фаринго Егзофагијален Дивертикулум
Член од
8 јуни 2006
Мислења
261
Поени од реакции
8
Донирано
Се надеван дека се ќе биде во ред
еве и потписот ми е со линк и на мсн ми е на топик

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Јас сум мајка на малата Ивона и сакам да Ви се заблагодарам за добрината и хуманоста.
Ивона помина две тешки операции, а ја очекува и трета операција.Не можам да Ви опишам колку е тешко за една мајка која чека 8 часа пред операциона сала.
Во клиниката за детска кардиологија "Св Екатерина" хирургот кој ги изврши операциите Др.Лазаров малата Ивона ја вика голем борец.
Ви благодарам за донацијата и убавите зборови.
Мала и сиромашна земја сме...Но сите имаме по 100 денари да донираме за овој мал ангел,со среќа.:helou:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
другар.. може да ни кажеш како иде со операцијата.. кога ке биде и ако била дали се е во ред??... греота девојчето.. ајде ке биде во ред само со оптимизам...

WondeR`

Дипломат
Член од
2 февруари 2008
Мислења
156
Поени од реакции
5
другар.. може да ни кажеш како иде со операцијата.. кога ке биде и ако била дали се е во ред??... греота девојчето.. ајде ке биде во ред само со оптимизам...
Операцијата нема да биде скоро, ќе биде за неколку месеци, таа помина две операции до сега се надевам и оваа ќе ја помине без проблем.

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Операцијата нема да биде скоро, ќе биде за неколку месеци, таа помина две операции до сега се надевам и оваа ќе ја помине без проблем.
верувај ми и јас се надевам... греота е така.. мало девојче уште што се вика незнае како се вика.. а толку компликации... ајде ке биде ок... мора да биде.. поздрав до тебе а посебно до сестра ти..

miro1983

Патриот
Член од
2 септември 2008
Мислења
52
Поени од реакции
1
donirano i gospod neka e so nejze ke i drzime sreka da bide se vo red

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Еве ме донирав 200 денари!Дај Боже да е операцијата успешна.

Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Со најубави мисли за милото детенце ,се ќе биде добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom