Мала и сиромашна земја сме...Но сите имаме по 100 денари да донираме за овој мал ангел,со среќа.:helou:Јас сум мајка на малата Ивона и сакам да Ви се заблагодарам за добрината и хуманоста.
Ивона помина две тешки операции, а ја очекува и трета операција.Не можам да Ви опишам колку е тешко за една мајка која чека 8 часа пред операциона сала.
Во клиниката за детска кардиологија "Св Екатерина" хирургот кој ги изврши операциите Др.Лазаров малата Ивона ја вика голем борец.
Ви благодарам за донацијата и убавите зборови.
Операцијата нема да биде скоро, ќе биде за неколку месеци, таа помина две операции до сега се надевам и оваа ќе ја помине без проблем.другар.. може да ни кажеш како иде со операцијата.. кога ке биде и ако била дали се е во ред??... греота девојчето.. ајде ке биде во ред само со оптимизам...
верувај ми и јас се надевам... греота е така.. мало девојче уште што се вика незнае како се вика.. а толку компликации... ајде ке биде ок... мора да биде.. поздрав до тебе а посебно до сестра ти..Операцијата нема да биде скоро, ќе биде за неколку месеци, таа помина две операции до сега се надевам и оваа ќе ја помине без проблем.