Донација за Ивона

• Креатор на темата Креатор на темата WondeR`
  • Време на започнување Време на започнување
Донирано
Се надевам дека се ке помине во најдобар ред

Од вип може да се донира?..ако можи да одам да стаам кредит да донирам...Се надевам дека средствата ќе се соберат и дека со Ивона ќе биде се во ред и ќе има среќно детство како и другите деца

И мене ме интересира ова... од ВИП имам број на работа, па би можел и повеќе да донирам.

На овие броеви што се дадени на почетокот од ВИП не можеше... Ако може да отворите таков број и на ВИП ќе биде супер.

Ако може, нека помогне... Пак донирав.

И мене ме интересира ова... од ВИП имам број на работа, па би можел и повеќе да донирам.

На овие броеви што се дадени на почетокот од ВИП не можеше... Ако може да отворите таков број и на ВИП ќе биде супер.

Ако може, нека помогне... Пак донирав.

На ВИП уште нема број, али ќе гледаме да поднесеме и таму барање за број за донација, ако има ќе го напишам овде.

Да ми ти е живо, и наскоро здраво ко дрен сестричето, Вондер! Донирано и од мене, одсрце.

Donirano...

Ti Si напиша:

I ushte ednash donirav...

Ti Si напиша:
I ushte ednash donirav...

I po tret pat donirav...

Едитирано од модератор: Во ред е не мора да спамираш, никој не ви бара да пријавувате кога сте донирале.

Донирав! Утре ќе ставам кредит и на мајка ми на телефонот, и од неа ќе донирам. :smir:

donirano...se da pomini najubavo i da e ziva i zdrava uste sto godini....more poke neka e.so sreka

Сонце мало, ќе бидеш ти здрава и жива.
Господ ќе ми те чува, ангелче убаво!
Се молиме за тебе.

*зарем треба да кажам дека донирав?

Зиам телефонот да донирам.Нека Оздрави Побрзо да даде господ.
EDIT: Донирано 300 ден.

Срценце мало е, животот само што му започнал и треба да ужива во него.
Се надевам дека сите ние ќе помогнеме. Од се срце посакувам се во најдобар ред да е и брзо опоравување.

И нормално дека донирав.

ја преврив цела соба да си го најдам телефонот да донирам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom