Донација за Ивона

• Креатор на темата Креатор на темата WondeR`
  • Време на започнување Време на започнување
Донирано
Се надевам се ке помине во најдобар ред.
Само нека е жива и здрава и голема да расти

немам кредит сега утре донирам 100% ангел е малечково

Донирав 100д. за ова ангелче...:smir:

Донирано со надеж за долг живот на малечкото злато.

сонце милооооо.....ви посакувам се најдобро!!!!!!!!!!!!!донирано!!!!!!!!!

Донирано повеќе пати и од мене. Искрено ви посакувам да успее главната операција и еден ден да ни се придружи тука малечкава лепотица.
Се` најдобро!

Донирано и препратена молба за донација на колеги и пријатели. И` ја посакувам целата среќа на овој свет на малата Ивона за успешна операција и побрзо опоравување.

Донирано.

Се надевам дека сè ќе помине во најдобар ред.

Се надевам дека се ќе биде во ред, за втората операција донирав, темата е избришана, тогаш беше кажал дека средствата се собрани и верувај дека и за оваа ќе се соберат, и за оваа операција донирав, 100 денари не прават некоја разлика кога се работи за помош, макар и малку за нечие здравје, нека биде се во ред и нека оздрави малечката.

Јас сум мајка на малата Ивона и сакам да Ви се заблагодарам за добрината и хуманоста.
Ивона помина две тешки операции, а ја очекува и трета операција.Не можам да Ви опишам колку е тешко за една мајка која чека 8 часа пред операциона сала.
Во клиниката за детска кардиологија "Св Екатерина" хирургот кој ги изврши операциите Др.Лазаров малата Ивона ја вика голем борец.
Ви благодарам за донацијата и убавите зборови.

Treba ushte da se donira ili gotovo?

Камо да беше готово.
Не е готово другар, собирањето на донации тек сега почна, голема сума на пари треба, кога ќе биде завршено ќе Ви кажам.
Благодарам за тие што донираа и за тие што сакаат да донираат.

Од вип може да се донира?..ако можи да одам да стаам кредит да донирам...Се надевам дека средствата ќе се соберат и дека со Ивона ќе биде се во ред и ќе има среќно детство како и другите деца

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom