Becker

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Ако се сеќавам добро серијава идеше некое време на Телма.Имав начекано неколку епизоди и прва импресија ми беше дека ова е една од најдобрите хумористични серии кои ги имам гледано.Значи по квалитет слободно може да се спореди со Монти Пајтон,3-от камен од сонцето,Ало-Ало...
Серија која,за разлика од 99% од америчкиве „хумористични“ серии,изобилува со интелегентен,саркастичен,ироничен хумор и што е најбитно,не замара туку ве смее.
Главен лик е мрчаторот Др.Џон Бекер кој мрчењето за се и сешто го доведува на ниво на уметност.Една од неговите мисли-единствен природен ресурс кој никогаш нема да се потроши во оваа земја(Америка)
е White trash:)

Ваши коментари?

Ова е ремек-дело од серија и јас сум голем фан сум на Бекер,штета е само што неуките станици не ја фураат оваа место све она дебилно што го даваат.
Моментално иде на Алфа секој ден од 19-30 пред неа е Алф и така си имам едно смешно саат време :):)

Моментално иде на Алфа секој ден од 19-30 пред неа е Алф и така си имам едно смешно саат време :):)
Си ги симнав сите 6 сезони за да не се замарам со телевизии.А и нема шанси сите да ги дадат.

Zver...Takov mrcator tesko deka nekoj kje najde... A i propratnite likovi se koj od koj...Dal da pocnam od Bob :vozbud::vozbud::vozbud:, ili pak Linda :nesvest::nesvest::nesvest:, Dzejk :kesa::kesa::kesa:, i Reggie... Izobiluva so sarkazam sto e fantasticno,i najvazno od se, realna e do daska...

Inace,omilena epizoda,koga na Becker mu se desavaat dobri stvari a on celo vreme ceka ''da mu se vrati optegnatiot lastik'' i neso loso da mu se desi...Site go ubeduvaat deka nema nisto da mu se desi ama sepak na krajot ispagja deka e u pravo...

Gledam koga kje stignam, znam deka u nedela gi davaa pred ''Only fools and horses'' ama sea ocigledno smenile sema pa gi davaat sekoj den od 19.30....

Никогаш ја немам загледано ама претпоставувам дека е интересна

Порано одеше на Канал 5, не на Телма.
Ја гледав често, многу е добра. :wink:

Си ги симнав сите 6 сезони за да не се замарам со телевизии.А и нема шанси сите да ги дадат.

Шанси има ..
И сите сезони на Бекер се откупени..
Алфа сепак не е Канал 5 кој имаше 10 епизоди од Бекер откупено :))..
Како и да е ТОП серија ...:helou:

Ау да бе се сеќавам дека еднаш ја гледав Бекер на Канал 5 и поминаа две недели и серијата престана :tv:

А сега на Алфа ја следам ама кога ќе ја фатам.
Иначе серијата е закон!

Владее серијава ептен е добра, имам гледано уште порано на Канал 5 кога даваа.

Има некои шанси да ми ги изрежеш или некоја трампа или слично? :)

Пред малку ја завршив првата сезона,не е здрав типов:pos2:
Реџи-Бекер,пак ли ке ја убиваш болката со цигари?
Бекер-Реџи,колку пати треба да ти кажам,болката се убива со алкохол.Со цигарите се намалува стресот.Не мора да си доктор да ги знаеш овие работи!:helou:

вчера се нискосав на муабетов Боб на Џејк што му го лепна..
-Зашто не земеш куче да шеташ со него.
-Да бе,после да викаат “Ене го оној слепион со кучето’’
-Па што мислиш сега што викаат ““Ене го Tајгер Вудс со палката за голф’’
:pos: :pos: :pos: :pos:

Ги гледав последните две епизоди... Закон :pos2:
Друштвото на Бекер цело време од неговите постапки вадеа некои заклучоци од кои настана збрка, па направија дека Бекер е наркоман, па таа од „ресторанот“ спиела со него... :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom