Ангелски глас го возбуди цел СВЕТ !!!

• Креатор на темата Креатор на темата SCORPIO__20
  • Време на започнување Време на започнување
секој ден по 100 пати ја слушам, ми влеже под кожа:pipi:

Браво за малата.Навистина прекрасен глас и толку тешка песна да ја испее на таков начин.Перфектно

Не ми се верува, веќе цел ден го слушам клипот. Под кожа ми е, успеа и да ме расплаче.

:cuc:

Откритието и победникот на ланското Британ Гот Талент, девојчето кое го остави Симон Ковел без зборови.

Откритието и победникот на ланското Британ Гот Талент, девојчето кое го остави Симон Ковел без зборови.

Не победи.
Ланска година победи оперскиот пејач, Пол Пот.

А на овогодинешното: Горџ Симпсон, стрит дансер-от, победи. Второ место Signature! Трето место Андру Џонсон.

Не победи.
Ланска година победи оперскиот пејач, Пол Пот.

А на овогодинешното: Горџ Симпсон, стрит дансер-от, победи. Второ место Signature! Трето место Андру Џонсон.
A еве го и царот Андрју Џонсон... ова стварно наежува:

Јас од сите сум воодушевен што беа во финалето лани и овогодинешното.

Британциве се цареви. Глеј го малиот Симпсон, лани(со црвен блузон) како играше. Сум се чудел. Инаку, не успеа да влезе во полуфиналето лани. Па оваа година пак се пријави, и победи. :)

Да видите шо е глас за наежување :aplauz::aplauz::aplauz:

ве молам ај немојте со кинези и јапонци од толку милијарди секако дека еден ќе се погоди убаво да пее, земете ги во обзир колку таленти има кај нас а колку мала држава сме, е тоа е успех... За жал сите не успеваат да се пробијат како салвни пејачи...

Алал да им е на децава неверојатни се сите. Прекрасно изведоа песни кои тродупло постари естаблирани пејачи сеуште не можат да ги испеат...Нема што повеќе да се каже БРАВО

Девојчето од Англија е право ангелче со прекрасен глас!

Лелееее тоа 6годишното девојче и 13 годишниот сварно ме наежаја...првпат да слушнам нешто вакво...стварно останав без зборој

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom