Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Па ако стварно дојдат Миранда и Кралевски мислам дека во вториот дел од шампионатот работите ќе си дојдат на свое место (под услов да ги победиме Напредок и Македонија во овие две последни есенски кола со што негативата од 11 би ја симнале на само 5 бода) Миранда е токму она што ни треба, играч што ќе го раздвижи заспаниот среден ред, а во одбраната Кралевски и Коачевиќ без претерување меѓутоа би биле стоперски дует каков што и екипите од големата екс-ју 4-ка би посакале.За во напад дефинитивно ќе треба засилување, или конечно на некој да му текне дека Бајо и Јанкер треба да играат заедно, иако на последниве натпревари и обајцата беа дрва. Ѓорѓи Христов и така раскина со Баку и Ѓоко Хаџиевски, а одсекогаш зборел дека единствена неостварена желба во кариерата му е да го облече Вардаровиот дрес во којшто и посакува да се прости од фудбалот (хехехе битолчанец,ама знае што е Вардар а не ко оние што само боки 13-ка знаат да ја трубат а не гледаат дека клубот им пропаѓа)

А што е бе тие битолчани што е проблемот со нив, слушам екипичето им пропаѓа, у што е проблемот, финансии или...?
А тој Миранда од кај го земаа од Левски или?

А што е бе тие битолчани што е проблемот со нив, слушам екипичето им пропаѓа, у што е проблемот, финансии или...?
А тој Миранда од кај го земаа од Левски или?

Пелистер се заканува дека ќе се повлече од лигата поради тоа што биле драстично оштетени од судиите, а наводно и ффм(афија) ги признала грешките на своите судии но што фајде за Пелистер од тоа. А дека финансиски се слаби,тука нема ништо ново.

Миранда дојде како позајмен од Левски меѓутоа незнам точно што и како му пишува во договорите со овие два клуба. Некој погоре спомна дека месецов му истекува договорот.

Грешка сте за Миранда... од Литекс е позајмен, не од Левски. Иначе точно е дека Коки имал преговори за негов ангажман. Исто така има интерес и за неговиот сонародник од Пелистер, Жуниор, иако тоа не со толкав интензитет како за Миранда.

Напредок-Вардар 1:1
0:1 Јанчевски 40мин
1:1 Ставревски 82мин
Инаку Вардар имал колосална шанса при водство од 1:0 да згплеми но Јанчевски промашил,а по скратениот корнер веднаш потоа домаќините израмниле

Пак без победа. Е ај сеа. До кога бе вака мислат јас не знам. Па сега следно коло со Македонија Ѓ.П што мислат. Резили брат резили.

На Стража играчите го добиле она што веќе одамна го заслужија, ЌОТЕК

Na straza se desi toa sto trebase da se desi mng porano.Igracite bea napadnati od site strani ,im bea iskrseni site stakla i jadea kotek so tupanici vnatre vo avtobusot.

Nisto be sto kako.Sedevme nie na pauza na straza ,dojda oni vo 5 min pokasno i se desi sto se desi.Gi snajde delirium.

Значи катастрофа невидена.Неможам да поверувам дека ова се десило.Срамота од сите Комити.Не ми се веруваше дека ова може да се случи!!!!

требаше да се случи мнпогу порано ова НАПРЕД КОМИТИ:back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom