Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш на немири во клубот...сигурен сум дека ке нема меѓу навивачите на двата клуба.

Комити знаат каде е проблемот...а тоа е во недоволно залагање на фудбалерите. Биле на тренинг пред некој ден и ги "опоменале" играчите на Вардар. Добија ветување од Вајс и Бајевски дека ке играат со сите сили, па уште имаа премија од 1000евра за победа денеска.

ајдеее сеа 2-3,пенал за Вардар ајде сеа
Тоооо Бајоооо

ај ај што им е бе на овие бре леле е*ате вардарот

Комитите си отидоа. Го оставија транспарентот - Опомена пред исклучување. Кога они со Пелистер одиграа 0-0 , па да ти е чудно што моменталниот резултат е таков каков што е. Под итно да се смени тимов од горе до доле.....

едит : Честито победа на Милановци, пет пати подобро игравте од Вардар
едит1 : Сонцето зајде порано, веќе ни сонцето не сака да гледа како Вардар игра...

Незнам што да кажам, се започна како што треба, конечно Вардар организациски заличи на клуб од неговото реноме, убедливи победи во првите 5 кола за потоа одеднаш сето проклетство што не знам од каде но знам дека го демне да се истури врз клубот.
Како капак на се и второстепаната комисија на централниот регистар ја прифати одлуката на уставниот суд да се уважи жалбата на Таско и истоименово дртало да се врати на позицијата претседател на клубот. Сега се зависи од првостепената комисија која е единствено меродавна. Само уште тоа фали, да ни ги вратат Таско и Брацо, со нив сигурно ќе ја спасиме сезонава. Како што ми изгледа за да се одржи духот на вечното дерби со Пелистер догодина и ние ќе им правиме друштво во втора лига.

Аман бе и од овие ли загубивте:uvo::uvo:
Албанци му ебам крФ:kickbox::kickbox::kickbox::kickbox::kickbox:

Prokletstvo e edno ama ova vekje ne znam sto e. Da ostaime na strana sudovi potpisi i sve ostalo otide sezonata za Vardar sega ke mozat na raat po sudovi da se askaat zasto fudbalski propadnavme. Prethodno pisav deka sum na rabota i krivo mi e sto ne otidov na natprevarot ama vaka pa ...

Аман бе и од овие ли загубивте:uvo::uvo:
Албанци му ебам крФ:kickbox::kickbox::kickbox::kickbox::kickbox:

Батка имај почит и спрема македонците што играат во Милано:smir:

најслаба игра на Вардар одкога памтам да има изиграно на градски стадион, ако не се земе предвид ланското бламирање поради штрајк на играчите кога изгуби исто со голема разлика против пелистер.

еве неколку слики од денешната уткамица

n69qfm.jpg

2mraavo.jpg

5le7vp.jpg

14ec6bn.jpg

t7h3lk.jpg

А гледајте ја оваа ситуација во второ полувреме не можеа една школска контра да направат и да дадат гол. Овие слики покажуваат дека се без мозок овие играчи.

oz0r8.jpg

2ufc5xi.jpg

an1pux.jpg

Еве на следнава слика се гледа дека оваа акција беше сигурен гол и наместо положани да проигра со пета, ил ида му ја додаде на Демири да шутне он ја изгуби топката и ја прокоцка шансата. Епа ако со ваква себичност или не резлизирање на шансава как отогаш сакаме да победиме?

2wf8tug.jpg

А на при крај на уткамицата имаше и некој инцидент со редарите на стадиониот, не знам за што се работеше дојде и полиција а дали тие навијачи беа на милано или на вардар не знам, еве слики од тој мал иницидент.

s4uhl1.jpg

10zo8bq.jpg

23t2viu.jpg

А еве го и голот на Александар Баевски од пенал

Se posramotivme denes da izgubime od igraci kako brando, gasi, alimi, statovci, e premnogu.

Незнам што да кажам, се започна како што треба, конечно Вардар организациски заличи на клуб од неговото реноме, убедливи победи во првите 5 кола за потоа одеднаш сето проклетство што не знам од каде но знам дека го демне да се истури врз клубот.
Како капак на се и второстепаната комисија на централниот регистар ја прифати одлуката на уставниот суд да се уважи жалбата на Таско и истоименово дртало да се врати на позицијата претседател на клубот. Сега се зависи од првостепената комисија која е единствено меродавна. Само уште тоа фали, да ни ги вратат Таско и Брацо, со нив сигурно ќе ја спасиме сезонава. Како што ми изгледа за да се одржи духот на вечното дерби со Пелистер догодина и ние ќе им правиме друштво во втора лига.
Првостепената комисија ја одбила жалбата на Брацо и Таско. Барем од нив сме раат, ама играчите ми се чини дека нема да бидат раат наредниве денови.

честитки до Милано..заслужено победија..па требаше и 4:0 да биде....без тие пенали..судиите пак беа на ваша страна...и не вреѓајте Албанци..затоа што во милано играат 80 проценти МАКЕДОНЦИ...

ova e veke sramota neso mora da se smeni vardar ne smee da si dozvoli use eden kiks ako saka da ostane vo trka za titula a ne da osvoi nemoze nekoi kopuci tamu da mi se praat zvezdi da ne trcaat takvi igraci ne mu trebaat na vardar . Zimski preoden rok najmalku3-4zasiluvanja trebaat

пачовски како да не спиел сношти.недозволиви киксове за репрезентативниот голман.Ама не е само таму кривицата. Тие што играат мислат дека ако го носат дресот на Вардар се звезди,играат за Вардар моментално најорганизираниот клуб,а тоа не го оправдуваат. Остајте на страна судови незнам ти шо таму не барајте причината во тоа. Споредба е Милано.Газдата им е затворен а они газат. Така да кривицата е во играчите според мене.
Мое мислење е дека годинава Горче никој не го сопира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom