Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вие шоповите имате една многу убава поговорка: Дојдоа дивите, расипаа питомите. (ти ја пренесувам изворно ко шо ми ја кажа еден стар Македонски Албанец) Е сега, во Македонија каков таков соживот имаше до шеесетите се додека оноа говно ранкович не почна да праќа тука буљуци здивени (од српски ќутек) косовски Албанци. Сега појасен сум? Тие им ја пренесоа омразата кон се што е “Словенско“ и Христијанско и на нашиве домородни Албанци кои се во огромно малцинство спрема косовската здивена буљумента. Јадните поинаку не ни можеле да “играат“ им ја чувствувам болката и сочувствувам со нив! И патем, не се сите Македонци србофиљи! :helou:E da ti kazam pravo i toa go mislev.Fala Bogu, krajno vreme da dojde nekoj koj cvrsto i pametno ke gi zacuva albanskite interesi i ke gi plasira na najdobar nacin.
Svetovid, fala sto potvrdi, pa zatoa i ne me cudi da me vregas. Smesno mi e koga me vregat SRBOFILI.
Вие шоповите имате една многу убава поговорка: Дојдоа дивите, расипаа питомите. (ти ја пренесувам изворно ко шо ми ја кажа еден стар Македонски Албанец) Е сега, во Македонија каков таков соживот имаше до шеесетите се додека оноа говно ранкович не почна да праќа тука буљуци здивени (од српски ќутек) косовски Албанци. Сега појасен сум? Тие им ја пренесоа омразата кон се што е “Словенско“ и Христијанско и на нашиве домородни Албанци кои се во огромно малцинство спрема косовската здивена буљумента. Јадните поинаку не ни можеле да “играат“ им ја чувствувам болката и сочувствувам со нив! И патем, не се сите Македонци србофиљи! :helou:
Одтука и направив паралела со пуфи османи! Не знам колку и на самите Албанци им треба еден ваков внатрешно разјадуван од омраза лик.
И патем, не се сите Македонци србофиљи
Ostanatite se bugarofili.
Воа, како тебе??
Шо, да не нема други албанци како тебе кои се чувашољуби?
Ајде, ти се молам.
Oспорена кандидатурата на Руфи Османи
Општинската изборна комисија му ја оспори кандидатурата на Руфи Османи, независниот кандидат за градоначалник на Гостивар.
Управниот суд има 24 часа да се произнесе по жалбата на Османи.
Претседателот на Општинската изборна комисија, Дерат Абази, потврди дека кандидатурата е оспорена поради законски пречки во Изборниот законик.
Во член 7 стои дека за градоначалник не смее да се кандидира лице кое е осудено со правосилна судска одлука на безусловна затворска казна над 6 месеци.
Османи беше осуден на 13 години затвор, поради деветто јулските настани во Гостивар во 1997 кога, кога тој како градоначалник незаконски одобри истакнување на знамиња на друга држава.
Во инцидентите настрадаа три лица а повеќе беа приведени.
Кандидатурата на Руфи Османи ја поддржа партијата Нова Демократија на Имер Селмани, кој денес изјави дека освен прописите кои треба да се почитуваат, исто така треба да се почитува и волјата на граѓаните кои застанаа зад кандидатурата на Руфи Османи.
Извор
Za kogo fijasko?Fijasko
Za kogo fijasko?
Potpolno se solgasuvam so tebe. Fer igra, do kraj, koj ke pobedi, toj. ( mada ovoj rufi me iznervira malku so ovie nea demokratcive, ama ajt. )Za site onie koj sakaat na nekoj nacin da go osporuvaat profesorot.Iako generalno postoi mnenie deka samo DUI moze da stoi zad ova scenario bi sakal da davam do znaenje deka ne e tocno.
DUI nikogash vo minatoto ne igral pozadi grb a veruvam deka i ovoj slucaj ke ima pozitiven epilog so ogled na toa deka utre Upravniot Sud ke reshi shto kako
Potpolno se solgasuvam so tebe. Fer igra, do kraj, koj ke pobedi, toj. ( mada ovoj rufi me iznervira malku so ovie nea demokratcive, ama ajt. )
p.a. alltan t'kam.![]()
Aaaaa jok druze, ne ti dozvoluvam da mi rusis licen integritet, jas sum sloboden umetnik.Незнам само зошто не излезе и јавно не каже дека има контакти и дека се симпатишат со Нова Демократија...
А и ви од ДУИ сте а?