Шмекање...

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Абе за у ТАА си за да ги шмекаш читателките :)
бај д веј.. знам за вториот цитат :pos2:
Не...туку читателките ме читаат мене во Тој Машки Свет!...
Он Топик : ајде јас раскажав случка...вие сте на ред..:)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Епа ај една шмекерска случка и од мене ама од поодамна.
Си отидов јас едно лето у кафич али сосема сам, и си пијам на шанк, и сум и фрлил око на една девојка со некои две три другарки. Ме шмекна и она мене, и после ми доаѓа на шанк си порачува пијачка и разменуваме некој муабет банален, и ме покани кај нив на сепаре, и сме се запознале, чак и бројчиња си разменивме, и шетнавме по кеј. Бидна таа вечер и појќе од шетња али за тоа на друго место. Се гледавме после некое време и толку али останавме другари ако ништо друго:smir:.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Не...туку читателките ме читаат мене во Тој Машки Свет!...
Он Топик : ајде јас раскажав случка...вие сте на ред..:)
Ја ти поставив прашање коа опишував како ќе ја шмекнам Сатори :) На истата собиранка која и како ќе ја шмекнеш :)? Да видиме некоја нова стратегија :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ја ги пратев советиве, од денес ми почнува шмекерска кариера :vozbud:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ја ги пратев советиве, од денес ми почнува шмекерска кариера :vozbud:
Ај со среќа :)Абе шмекер, знаеш шо ми текна :) Мислев онака и ми текна еден другар у парк као сакаше да ќари типка :) Е вака беше се тоа...

Ни вика овој;
Иам план. Сеа вака.. ќе ја однесам ја у викендица горе на водно, и ќе седнеме на терасата горе ќе отвориме масата и ќе зеам ја шахот! И тука ќе ја фатам на тактика, ќе ја уморам и сама ќе се дае! Шо викаш ти на ваков шмек уз играње шах... онака и зимаш кралицата и и даваш шмек поглед? Или и викаш шах и и го даваш погледот и она затреперуе од твојот поглед и ја предава партијата! И башка предтоа ќе се договориш кој губи го носи другиот на пијачка :) И сеа кај шо ќе те однесе рачунај дека ќе има и други цури за шмекање, затоа шахот со тебе! :)

С

Спенсер

Гостин
Шмекер, машки шмекаш?:nesum:
ајдеееее!!!уште еден бисер од Феномен-от, 3000 постови сите кој од кој бисери!!!хаха:pos2::vozbud::vozbud::pos2::pos2:

btw сега на роденденот на кајгана,ке видиме кој со која стратегија шмекнует,и добри совети давате,доколку нешо успее....први дознавате:pos2::pos2:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ај со среќа :)Абе шмекер, знаеш шо ми текна :) Мислев онака и ми текна еден другар у парк као сакаше да ќари типка :) Е вака беше се тоа...

Ни вика овој;
Иам план. Сеа вака.. ќе ја однесам ја у викендица горе на водно, и ќе седнеме на терасата горе ќе отвориме масата и ќе зеам ја шахот! И тука ќе ја фатам на тактика, ќе ја уморам и сама ќе се дае! Шо викаш ти на ваков шмек уз играње шах... онака и зимаш кралицата и и даваш шмек поглед? Или и викаш шах и и го даваш погледот и она затреперуе од твојот поглед и ја предава партијата! И башка предтоа ќе се договориш кој губи го носи другиот на пијачка :) И сеа кај шо ќе те однесе рачунај дека ќе има и други цури за шмекање, затоа шахот со тебе! :)
Јако е брат:vozbud:
Вчера ги проучував постовите, фала ви многу за советиве:vozbud:
У превод: Биди храбар, имај самодоверба и ШМЕКАЈ БРАТЕ ШМЕКАЈ :party3:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384

Ни вика овој;
A sho ako ne znae da igra sah?...niso od smekot...so znam ne bi se zamaral so sah :)

Јако е брат:vozbud:
Вчера ги проучував постовите, фала ви многу за советиве:vozbud:
У превод: Биди храбар, имај самодоверба и ШМЕКАЈ БРАТЕ ШМЕКАЈ :party3:
Nemaj gajle...:)
ajde pa nareden post da ti bide nekoja shmek situacija t.e da vidime sho si nauchil :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Може глупо ке е, ама да прашаш не е грев. Шмекање е само у живо, или може и на нет??

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Може глупо ке е, ама да прашаш не е грев. Шмекање е само у живо, или може и на нет??
Sekako deka moze i na net...pa sto pravam be jas decko celo vreme...
pustam edno vakvo smajli:wink: ili vakvo so ruza:smir: i na kraj dobivam ova:pusk:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Sekako deka moze i na net...pa sto pravam be jas decko celo vreme...
pustam edno vakvo smajli:wink: ili vakvo so ruza:smir: i na kraj dobivam ova:pusk:
Еее епа тогаш имам и ја што да кажам:vozbud:
Пред 3 вечери, ова време негде, со девојчето на камера се гледавме, тоест ме гледаше, само јас имам камера :) И ја смеев нешо ваму таму,до 3 саат сабајле останавме.Втората вечер (вчера) почнавме нешто дојди ти кај мене, ја кај тебе нешто ау, кисс ова она :) И сега третата вечер веќе знам дека следно излегување со неа моја е :smir: Ми праќа едно "Што ке направиш ако поминам покрај тебе и те залапам" на мсн и ја и викам ке ми одговара :) И и го праќам истото, и ми вика ке продужам:)
Се исплатело значи ова што учев овде:smir:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Еее епа тогаш имам и ја што да кажам:vozbud:
Пред 3 вечери, ова време негде, со девојчето на камера се гледавме, тоест ме гледаше, само јас имам камера :) И ја смеев нешо ваму таму,до 3 саат сабајле останавме.Втората вечер (вчера) почнавме нешто дојди ти кај мене, ја кај тебе нешто ау, кисс ова она :) И сега третата вечер веќе знам дека следно излегување со неа моја е :smir: Ми праќа едно "Што ке направиш ако поминам покрај тебе и те залапам" на мсн и ја и викам ке ми одговара :) И и го праќам истото, и ми вика ке продужам:)
Се исплатело значи ова што учев овде:smir:
To бате еве некој и ќар имал од нас х) Браво :)

A sho ako ne znae da igra sah?...niso od smekot...so znam ne bi se zamaral so sah :)
Онда брат зимаш МОНОПОЛ! Со монопол ќе се измори и вака и онака и ќе ти рече дај бе онади ме више аман со ова монополов! А монопол мора да знае да игра плус! :smir:

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
А брат, додека ја носиш накај викендицата, можеш да и збориш, збориш и збориш, и све тоа филувано со погледи шмекерски, за кога ке дојдете горе, да ти рече ај доста, прај што ке праиш.
Положив ли:vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Многу шмекања имало на темава а јас не читав. Сега сите постови се со поминат рок па не вреди мислам. Дај бе Шмекер мастер некој совет зашто слабо ми иде шмеков. Ама ова последен пат барем шмек-совет.

П.С. Томи не сакам од тебе совет.

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ајде Шмекеру и мене ми треба твој совет за да фатам experience :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom