Шмекање...

С

Сатори

Гостин
Епа би си ја прбал среќата вака.. Да речеме ете (зш вчера имаше оган, дека сме на собир на кајганџиски оган :)) И и идам ја онака и си праам муабет со некој у близина и поглед преку рамо (на соговорникот) и смешкање и ако се тргне на ред идам дирекно :) И после тоа малце муабет и ја носам до масата (нели треба да има маса со јадење пиење) и таму вадам едно канче еурокрем и леб еден и и нудам :) Ако неќе онда Јетрената! Ако и то неќе ондак брат пивце! Е ако па неќе или ептен сум неатрактивен (според неа, ја си знам дека сум супер) или ми треба Шмекер треининг камп!

Тебе која ти е следна на план за шмекање и како планираш (ете нека е на истата замислена кајгана собиранка на оганот случката :)) да ја шмекаш? :)
:pos: Од каде бе јас во муабетов, немој Разиел да ви го викнам. :pos:

Туку, не пали кај мене еурокрем, не јадам благо. :(

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Пчелка ако не веруваш твој проблем. Еве кај и да е Крејзи ќе прочита ии ќе се согласи...иако ќе и биде тешко :)
А бе немој вакви работи у јавност.:pos: Ќе те биде за во Скандал или за во Свет, жими се.:pos:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
:pos: Од каде бе јас во муабетов, немој Разиел да ви го викнам. :pos:

Туку, не пали кај мене еурокрем, не јадам благо. :(
Затоа иам и ЈЕТРЕНА у џеб!Башка и пивце има :) :pos2: иначе шо ќе ми е разиел не шмекам машки ја х)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Ја знам али не е тоа да се раскажува по цел реферат знаеш?:helou:
Инаку добро е само кој незнае треба да се научи..:helou:

Едит : Шмеќерот излега многу знаеш да шмекаш и затоа и ти ја отвори да видиш колко знаат да шмекат :baeh:
Се шалам....
ПОЗЗ:wink:
Инсанејван...јас можда да пишувам реферати...но тоа го правам со цел да се осети шмекот онака убаво како јас сум го доживеал :)
Ако бе друже...шали се затоа сме тука:)
Позз

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Добро ајде, идам со вториот факт, стара сум јас за тебе дете, стара! :pos:
:( одма потценувате ради години... абе сум имал ја и пунолетна женска не се секирај ти за мене х)) Башка ретко се наоѓа и паметен и секси тип у денешно време х) Ќе стаам и ја слики кај мене наскоро (само да се сликам прво) па ќе пишеш ти тука на темава или ПП до шмекерот кажи као да го шмекнам Томи слеер :)

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
А бе немој вакви работи у јавност.:pos: Ќе те биде за во Скандал или за во Свет, жими се.:pos:
Очекував ваков пост од Крејзи. Негира. Па..како што кажав нашиот шмек не се заврши славно...тешко и е да признае. Ја разбирам.
Немој скандал и свет тоа се Анти - Шмек списанија.
јас сум за у Тој Машки Свет списанието..

:( одма потценувате ради години... абе сум имал ја и пунолетна женска не се секирај ти за мене х)) Башка ретко се наоѓа и паметен и секси тип у денешно време х) Ќе стаам и ја слики кај мене наскоро (само да се сликам прво) па ќе пишеш ти тука на темава или ПП до шмекерот кажи као да го шмекнам Томи слеер :)
Браво мали...храбар шмек ич да не те лаже за годините. Ти само пичи си го шмекот. Ако ја дирнеш ко шо треба...лејди ќе заборави шо рекла и ќе се спушти на твои години :)

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Очекував ваков пост од Крејзи. Негира. Па..како што кажав нашиот шмек не се заврши славно...тешко и е да признае. Ја разбирам.
Немој скандал и свет тоа се Анти - Шмек списанија.
јас сум за у Тој Машки Свет списанието..

Браво мали...храбар шмек ич да не те лаже за годините. Ти само пичи си го шмекот. Ако ја дирнеш ко шо треба...лејди ќе заборави шо рекла и ќе се спушти на твои години :)
Абе за у ТАА си за да ги шмекаш читателките :)
бај д веј.. знам за вториот цитат :pos2:

I

insaneivan

Гостин
Инсанејван...јас можда да пишувам реферати...но тоа го правам со цел да се осети шмекот онака убаво како јас сум го доживеал :)
Ако бе друже...шали се затоа сме тука:)
Позз
хехехехех....убаво баш убаво чим знаеш и си (доживеал):helou:
Али и јас сум претерно (доживеал):baeh:
И ти се шали затоа сме тука:baeh:
Позз:helou:

Ladies'_Man

Страхотен пич
Член од
31 декември 2008
Мислења
156
Поени од реакции
12
па добро бе..од кога има вакви работи ?
Па како тоа шмекови без мене дами и господо ?
Убаво ли е така ?

:smir:

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Шмекер па ти баш фино ја преувеличи сторијата, иначе не би била шмекерска:wink:, а ова што викаш секташи немој така, ние покасно го кршиме лепчето, а и снема струја нешто кај мене па нервози по дома, лепчето не е напраено, не знам што ќе се прави.:smir:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Само да се пофалам и да споделам...
Ќе има шмекање годинава :) Бидејќиии само што...ми се падна паричката :):)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Само да се пофалам и да споделам...
Ќе има шмекање годинава :) Бидејќиии само што...ми се падна паричката :):)
Епа нека е со среќа, јас уште неам една фаза, не знам до кога ова ЕВН, ама ќе го биде.
Негооо ти викам ова со радио ноќнава програмава ти текнува, би паднале невидени шмекања.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom