Шмекање...

Стварно треба да се собереме да ни држи часови Шмекерот за шмекање :pos2: тоа е вродено во себе или имаш талент или не...а книга? Па еве шанса Шмекеру искористи ја ова е твое поле,почни со трудот па да читаме сите :vozbud:

Стварно треба да се собереме да ни држи часови Шмекерот за шмекање :pos2: тоа е вродено во себе или имаш талент или не...а книга? Па еве шанса Шмекеру искористи ја ова е твое поле,почни со трудот па да читаме сите :vozbud:

не му дави такви паметни идеи ке стане богат после нема да се поднесува:pos::pos:

Епа Пчелка слабо сте загреани за шмек (демек посрамежлив пол сте)
Еве еден шмек од мене за тебе па може ќе ми упали.:wink:
BTW упати некоја шмекерка навака, не иде вака само машки да си разменуваме шмекерски стории.:smir:

То само другаркиве знает колку СЛАБО сум јас загреана за шмек :smir:
Абе да не беше 6 години постар од мене можда и ќе упалеше...
То потешко дек ќе се пријавит некоја таква...

Пчелка...да ти се множат шмекањата...а и да се множат девојките ко тебе. Имаш право...слабо постеви од жени на темава

Фала, фала :wink:

Шмекерот се роди, Вистина се роди. Само што... исто така се вика и, Еден е Шмекерот. Овој што пишал пред мене, и секоја пчелкаста или бавареста имитација ќе биде само тоа. :cuc:
Амин :smir:

Змезела...Веќе ја пишувам книгата. Ќе биде бестселер. Ќе бидете известени преку медиумите коа мојата книга ќе ја доживее својата промоција. Сега за сега можам да ви го откријам само насловот на книгата друго ништо. Насловот е Me, myself & my shmek

Змезела...Веќе ја пишувам книгата. Ќе биде бестселер. Ќе бидете известени преку медиумите коа мојата книга ќе ја доживее својата промоција. Сега за сега можам да ви го откријам само насловот на книгата друго ништо. Насловот е Me, myself & my shmek

Насловот да не е малце плагијаторски ??

Само добар наслов фали,верувам у тебе.

не му дави такви паметни идеи ке стане богат после нема да се поднесува:pos::pos:
Никогаш нема да се сменам поради пари. Само ќе бидам шмекер со подлабок џеб тоа е се :)

Уствари шо вика Лејдис Мен...наловот претходно шо го наведов...потсетува на романтична комедија...не заеби не е доволно шмекерски.
Друг наслов...да ми текне па ќе ве обавестам!

Ќе ми текне на насловот да не избрзуваме...
Една работа знам и сум сигурен...
Дека Пауло Куељо гомна ќе јаде...и автограм ќе ми бара.

Озбилно ова за книгава Шмекер??

Гледај нешто за шмекањето емовки и готик грл ови напиши повеќе.. а пред да излезе книгата.. ќе може еден туторијал за тоа.. за да задоволувам потреби додека ја нема книгата :D

втф? што е ова шмекеру? Зашто „амин“ а не „шмек“..?

Гледај нешто за шмекањето емовки и готик грл ови напиши повеќе.. а пред да излезе книгата.. ќе може еден туторијал за тоа.. за да задоволувам потреби додека ја нема книгата :D

втф? што е ова шмекеру? Зашто „амин“ а не „шмек“..?
Амин за муабетот на Виктор ГГ...
За емовки имам пишено еднаш...не шмекам емовки...
Ќе шмекнам некоја емо и после ќе се заљуби...кој ќе и ги шие вените коа ќе ја разочарам бе Агора не ме зезај какви емовки...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom