Bratot
Стоик и Машкртник!
- Член од
- 27 јануари 2007
- Мислења
- 17.089
- Поени од реакции
- 4.499
Чекајте малце, зашто зборите за Македонците во трето лице, што сте ВИЕ всушност? Македонци ли?само се силите ... ако дојде тоа тоа што не верувам или несакам да верувам ,,повекето овде што се силат ке ги повикаат во пртиските штабови ке им речат дека за нивно добро е да си молчат и толку..... па нели молчењето е злато а ние златни деца имаме..... нека се гонат сите такви у пм .... ме се поврака од таквите и изгубив и желба да пижувам
Како можеш да поаѓаш од позиција на судење на некого, што има доволно храброст да истапи, за разлика од самиот себе?
Мислиш дека не сме свесни за етикетирањето, подметнувањето политички инсинуации, мислиш не искусивме превртување на намерата минатиот пат како и МЕДИУМСКИ бојкот и намерно оцрнување на младината?
И мене ми се повраќа од луѓе, со анационално чувство, кои самите не се доволно способни да преземат било што туку се дрзнуваат да судат некому, само поради своите ограничени размислувања.
Кога ќе излезеш и ќе се обидеш нешто да направиш, кога ќе учествуваш во истото, тогаш пробај да просераваш по форуми.
А не како минатиот пат, кога ве викнавме на поддршка само, никој немаше време, на сите наедаш им испадна куп работа, ептен зафатени, неможам брат, знаеш како е...
Така озбилно сега, или ебете си матер и ич глас да не ви чујам и ќе ги смкнете вашите дефетистички газови и ќе дигнете глас.
Ако (не дај Боже) се случи да го сменат имево, тоа ќе биде САМО поради ВАС!