Фифи ја здрма Македонија

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
Само Хитлер за вакви....

Чисто да прашам, пари даваат ако на телевизија кажеш нешто добро за него..или луѓево сериозни се. Зашо ако се сериозни..... си иаме гаден проблем.

Neznam od sto tolku ste ulaseni i tolkava apatija sprema fifi! Ne procitav ni eden post so razumno obrazlozenie,sve e od tipot:za takvi samo kolec,gasna komora....a sto da kazam koga lani,vo nikoe vreme komsijata brutalno si ja pretepa zenata,pred decata.....pogadni problemi ima bas od "normalnite" vo drzavata.!
:salut:

i bedni ste vo iskazi........lelelell

Член од
28 март 2006
Мислења
17.812
Поени од реакции
12.301
Прв пост и одма навреди. Ти си фифи, или негова боља половина?

Грешки на природата да се рекламираат, греота. Гадно бе. Како амфибија и за вода и за суво.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.812
Поени од реакции
12.301
Не е битно кој сум-неколку души овде ме знаат и тоа е доволно. Го браниш, па викам да не си ти тој таа тоа фифи. Фифи тоа кучешко име, ај батали темава, грда е како и тој таа тоа фифито.

R

RAYTHEON23

Гостин
Прв пост и одма навреди. Ти си фифи, или негова боља половина?

Грешки на природата да се рекламираат, греота. Гадно бе. Како амфибија и за вода и за суво.
greski na prirodata:pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.812
Поени од реакции
12.301
очигледно си загорен lady boy пардон lady queer. Нек ти се јават некои со такви афинитети, сигурно има такви и овде. Ако си како фифито, можеш и сам/сама да се јаваш, слободно. Можеш едино ако идеме у Ирак, па нема што друго. Шмерц :tapp: Абе убо рекоа за таквите за во циркус се, не за на телевизија, измачена души. А со овие постови од 3 збора... и муабетот ти...ај да не бидам безобразен.
Е чика Дарвине што се има во Македонијава.

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
очигледно си загорен lady boy пардон lady queer. Нек ти се јават некои со такви афинитети, сигурно има такви и овде. Ако си како фифито, можеш и сам/сама да се јаваш, слободно. Можеш едино ако идеме у Ирак, па нема што друго. Шмерц :tapp: Абе убо рекоа за таквите за во циркус се, не за на телевизија, измачена души. А со овие постови од 3 збора... и муабетот ти...ај да не бидам безобразен.
Е чика Дарвине што се има во Македонијава.
kolku sum zagorena, tolku :kesa:...
Aako si bil vo Berlin na gay parade,urbani marsovi,kade ne marsiraat samo homosexualci,tv,cd,lezz,ke znaes deka i mnogu heterosexualci izleguvaat da gi podrzat.Samiot gradonacalnik na Berlin e gay,pa negledam nikakva zasotanatost vo niedna svera od zivotot.Denes ustvari eden ubav travestit slobodno moze da im parira i na najubavite zeni,q koga nesto e ubavo....mogao bi samo da se divis.
i kaj pa bas Irak,avganistan...najde koga znaaes kakov e mentalitetot tamu.
A kolku za info,travestiti so pederugi ne spijat.:nenene:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
кој сака да му го местам фифи нека пише пп:vozbud:важи и за машки и за женски
од кај мене е од населба...јухо ако е за фалење ова:tapp:

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
tuka podigame svest za opstestveni pojavi kako fifi,ne e do mestenje ic...
ali eve stom imas ponuda neka bide razgledana,a od kaj znaes deka fifi na site ke dade:jaj:.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
tuka podigame svest za opstestveni pojavi kako fifi,ne e do mestenje ic...
ali eve stom imas ponuda neka bide razgledana,a od kaj znaes deka fifi na site ke dade:jaj:.
Загорен е :drk::pusk:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.680
Поени од реакции
266
se kotat ko gluvci be .....luda rabota, ama toa e... sami si go barame koga ne se reagira na vreme

lady_QUEER

I love life.
Член од
28 март 2009
Мислења
521
Поени од реакции
28
те боли...шо поише фифофци, тоа поише жени за нас остануваат:toe:

epa toa e sto mislite deka so so pederi spieme,,,,ne be bejb,po nas si padat istinskite mze,pocitateli na hubavi zeni.

jas pa vikam neka ima grozni i debeli zeni....:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom