Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Линк ако може пошо нема на првата страна а ме мрзи да барам по другиве:drk:

Е у пизду мајчину изгубив од последниот ејјј.Неџипи ми го нема у одбрана и се знае:kesa::kesa::kesa::kesa::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Ајдееее :vozbud: и ВаскоЈо го лапна со втор тим :je::baeh: 4 парчиња во неговата мрежа :zlo:

Линк ако може пошо нема на првата страна а ме мрзи да барам по другиве:drk:
trophymanager.com bez www

Ајдееее :vozbud: и ВаскоЈо го лапна со втор тим :je::baeh: 4 парчиња во неговата мрежа :zlo:
abe ti igrav takticki:pos2::pos2::pos2: se zezam imam problemi so povredi i so kazni zato nikako da krenam

Luge dali converse all stars stana menager na makedonija super e detevo so site raboti so site go ima muabetot a ima super tim makedonija povtorno ke zazivee :pehar::pehar::olee:

И конечно :vozbud: на прво место во втора лига :je: одлично само вака да продолжам и да не ми повредуваат по 5 души на утакмица :tapp:

И конечно :vozbud: на прво место во втора лига :je: одлично само вака да продолжам и да не ми повредуваат по 5 души на утакмица :tapp:
toa ti se vika pirova pobeda
i da naglasam deka imam nov napagac pa cekam sledna prilika da go probam samo sto star e malce 31 god

moram da pobedam vecerva zosto loso mi se pisuva imam 3 povredeni prvotimci a imam tesko gostuvanje ako najdite nekoj dobar defanzivec od makedonija javete mi slaba mi e odbranava

FC JuvenaLe ми е тимот, испив бан на еден друг тим и затоа сеа сум у 5.8, со нов тим :( али затоа сеа со Памет у Глава :) ... Пратете Порака кај мене да ве викнам у Виртуелна Лига, или ако има веке некој Виртуелна, нека ме викне мене... па се гледаме на приЈатеЛски... позз:helou:

:kesa:Катастрофа сум во последните 3 утакмици.:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom