Trophy Manager

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто пише така.Инаку прават update за новата сезона.

Одиш во squad и одиш на line up.И си бираш играчи.Ставај ги тиа со најмногу АSI.

Така си бираш постава на тимот.За утакмици оди на клуб хаус и имаш фикстурес у средината ти кажуе шо имаш за правење у наредните 5 дена.А на фикстурес од лево имаш сите утакмици.

Комановчанац 1-1.:baeh::baeh:

*phoenix* напиша:
Така си бираш постава на тимот.За утакмици оди на клуб хаус и имаш фикстурес у средината ти кажуе шо имаш за правење у наредните 5 дена.А на фикстурес од лево имаш сите утакмици.
А кога сакаш ли може да го играш натпреварот или...?и како да играм пријателски

Се регистрирав пак, не добив порака претходниот, сега очекувам за некој ден.

Не им работе страната или мене не ми е во ред ком?:toe:

Пууууууу изгубив од Охрид.Само 1 утакмица имам тепано 1 тепав 1 нерешена и 3 губев.:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

Добро ми тргна.Неџипи (нај јакиот играч мој со 19000 АСИ) го издржа црвениот.Голманот Максимовски има 14000 АСИ.Последните 2 утакмици нема гол примено.4 место сум во лигата.Само поради гол разлика.Утре играм со Јовановски.Ќе го тепам:baeh::baeh:.

*phoenix* напиша:
Добро ми тргна.Неџипи (нај јакиот играч мој со 19000 АСИ) го издржа црвениот.Голманот Максимовски има 14000 АСИ.Последните 2 утакмици нема гол примено.4 место сум во лигата.Само поради гол разлика.Утре играм со Јовановски.Ќе го тепам:baeh::baeh:.
E neznam ke vidime nemoj utre da bides :(

Аааа ќе видиме ќе видиме.Помалку од нерешено неможе.У форма ми е тимот 2 у ред ги тепа 1-0 и 0-3

Мене тешко ми иде во 2-ра лига...имаат многу јаки играчи али почеток на сезона е ќе биде јако :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom