- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 472
- Поени од реакции
- 15
ајде кој сака пријателска .....нека пише user
jas sum za mora da probam nekoi formacii i taktiki za da se nadevam na titulaЈас имам 4 дена слободни кој сака може да направиме пријателска.
Ја ти понудив прифатиме :helou:jas sum za mora da probam nekoi formacii i taktiki za da se nadevam na titula
Ја ти понудив прифатиме :helou:
so eden od vas nema da izigram neznam koj pisuva:This match could not be arranged because one of the participants has made other plans.Јовановски прифани ајде.
ајде кој сака пријателска .....нека пише user
eve i marcelo bara prijatelska ponudete mu i nego pa ke vidimejovanovski напиша:so eden od vas nema da izigram neznam koj pisuva:This match could not be arranged because one of the participants has made other plans.
Може ќе влезеш во трета иако си трет на табелата ...има многу што се откажуваат па така ги пополнуваат со тие што стварно играат,минатата сезона едно мое другарче како 5-ти влезе :helou:so eden od vas nema da izigram neznam koj pisuva:This match could not be arranged because one of the participants has made other plans.
FK Tikves.4 лига 10 група.ајде дајте тим name додека не почнала сезонава... да направиме некоја пријателска
ke ti stigne ako se uste ne ti ima do vecer sigurnoЈас вчера се регистрирав ама уште ми нема стигнато меил за активација:nesum: