немаме друг предмет, само еден полагаме ...да, и кај нас физика тестирањата се преместини од понеделник за петок, бидејќи понеделник е неработен денДруг кој предмет полагате?
Во нашето училиште ги има истакнато датумите за полагање на предмети за VIII одд во цела Македонија. Денеска на тие од VIII б им ги преместија тестирањата по физика наместо во понеделник ќе прават во петок.:jaj:
Абе утре решава уставен ?
Нии полагаме први македонски а наставникот шо ќе не нагледува е наставник по ФЗО....Од утре започнуваат тестовите по Македонски.Се прави рачно , со пенкалце
Грешка сметководство било тоа.Јас социологија и информатика сум требал да полагам.:kesa:
Имаш у граматиката , ЛоЛ:pos2:Нии полагаме први македонски а наставникот шо ќе не нагледува е наставник по ФЗО....
Има некој што учи македонски????? :smir: Кој знае да објасни како во реченица да се познае дали глаголот е активен или пасивен нека пишеее ПП....оф топик сум ама мораше тука да пишам најмногу се чита оваа :helou::smir:
Нема у граматиката т.е. неможам да го најдам тава е проблемо.Имаш у граматиката , ЛоЛ:pos2:
Ќе биде смех утреБаш утре ќе влезам во одделение што прави тест и ќе видам како е , што е