Дали жените посакуваат секс со жени?

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
и шо има везе ако сме поприврзани?
демек затоа имаме такви фантазии? абеее ајде.
ние сме покреативни,пољубопитни и знаеме дека ако фантазираме нема да станеме лезбејки за разлика од вас машките кои и мал бакнеж во уста со друг маж ќе ве извади од памет да не сте можеби педери или да не мислат другите дека сте педери.
:smir:
Епа ние ли одиме во Wc заедно? Ние ли се држиме за рака кога одиме по улица?...Не зезај не е иста поврзаноста:toe: не викам дека сите сте лезбејки туку кажувам дека врз основа на таа поврзаност вие равивате повеќе склоности една кон друга

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
не ме привлекува во ниеден момент друга жена ни па би имала секс со женско

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Zena moze da posaka seks so zena ako e lezbejka inaku ne. Mene licno mi se gade od pomislata da imam bilo kakov intimen kontakt so zena.

I

IBIZA SOUND

Гостин
znaci ima zeni koi sakaat a ima zeni koi so ne sakaat
spored poveketo komentari od zenskiot pol poveketo sakaat da imat seks so druga zena

Член од
29 април 2008
Мислења
184
Поени од реакции
9
Pa kako moze da ne sakaat zenite zeni tie prekrasni sustestva i jas da bev zensko ke sakav zeni :back:

Член од
29 април 2009
Мислења
44
Поени од реакции
0
Nикогаш не сум посакувала секс со жена ама многу се палам на лезбејски еротски сцени.Многу ми се така сензуални, жешкииии wow:pipi:

R

RAYTHEON23

Гостин
јас би...
ако не пробаш нешто нема да знаеш дали ти чини или не.. така да би пробала... едно искуство + .. а може и ќе ми се бендиса... што го знаеш..

закон си тикви4ка:back:

а и јас имам другарки кои се шмекаат...убаво им било и со машко и со женско....не знам како им е ама чим се шмекаат значи ОК е...а за мажите не важи...

оти едно е женско(нежно убаво мммммм) а друго е животиња:toe:

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
Е ај да не се лажеме, кој не сака секс со жена? Никој, сите сакаат. Па и жените сакаат да пробаат барем еднаш.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Е ај да не се лажеме, кој не сака секс со жена? Никој, сите сакаат. Па и жените сакаат да пробаат барем еднаш.
Токму ова мислење, дека секоја жена сака да проба секс со друга жена и ме поттикна да ја отворам оваа тема... Благодарам на мислењето. Сепак, целта е сите (колку што е можно) Кајганџики да се изјаснат, за да имаме колку-толку валиден статистички примерок. Зашто, генерализациите во принцип не ги признавам, но пред фактите и боговите молчат, т.е. статистиката и најпипавите не ја пипаат. :helou:

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
Па нормално дека посакуваат.
Не сите, но повеќете се привлечени од страна на своите пријателки [па и да не им се пријателки].
Нормално, кој не би се напалил на добра девојка, и покрај тоа што сме од ист пол?
И не луѓе, тоа не значи дека жените што посакуваат секс со жени се лезбејки. :uvo:
Мене, искрено, има неколку другарки што ме привлекуваат.
Добро изгледаат девојчињата, can't help it. :kesa:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
И не луѓе, тоа не значи дека жените што посакуваат секс со жени се лезбејки. :uvo:
Не бе, не се. Космонаути се.

Како ќе го дефинираш привлекувањето од истополова единка, и желбата за секс со истата, ако не со лезбејство?

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
И ај сеа да се кладиме дек пола од тие шо ќе прочитет ќе помислет дек си лезбејка, а другата полојна ќе си прает филмој со тебе и уш некоја типка, чак и две.
Море браќа, па и сестри шо се залажвет дек се гадет од самата помисла, сфатите дек имат разлика да имаш желба и да го реализираш то. Мал чекор е меѓу овие две работи, ама дур го напрајш ќе се распараш. Можда и цревата ќе ти излезет. Метафорички кажано, секако.
Можда пак на истото ќе си останет, ама јас да кажам, па вие шо саате мислите.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Како ќе го дефинираш привлекувањето од истополова единка, и желбата за секс со истата, ако не со лезбејство?
Љубопитство.
Open minded..

Жените се поинтересни во тој поглед од мажите, а и целата фама што се крева околу женското тело ни е многу забавна..
За да си лезбејка(барем според мене) треба да те привлекуваат САМО жени, да имаш врска и секс само со жена итн.

Знам дека не ме праша мене, ама да си кажам ја:)

Kajgana Shop

На врв Bottom