Дали жените посакуваат секс со жени?

и шо има везе ако сме поприврзани?
демек затоа имаме такви фантазии? абеее ајде.
ние сме покреативни,пољубопитни и знаеме дека ако фантазираме нема да станеме лезбејки за разлика од вас машките кои и мал бакнеж во уста со друг маж ќе ве извади од памет да не сте можеби педери или да не мислат другите дека сте педери.
:smir:
Епа ние ли одиме во Wc заедно? Ние ли се држиме за рака кога одиме по улица?...Не зезај не е иста поврзаноста:toe: не викам дека сите сте лезбејки туку кажувам дека врз основа на таа поврзаност вие равивате повеќе склоности една кон друга

не ме привлекува во ниеден момент друга жена ни па би имала секс со женско

Zena moze da posaka seks so zena ako e lezbejka inaku ne. Mene licno mi se gade od pomislata da imam bilo kakov intimen kontakt so zena.

znaci ima zeni koi sakaat a ima zeni koi so ne sakaat
spored poveketo komentari od zenskiot pol poveketo sakaat da imat seks so druga zena

Pa kako moze da ne sakaat zenite zeni tie prekrasni sustestva i jas da bev zensko ke sakav zeni :back:

Nикогаш не сум посакувала секс со жена ама многу се палам на лезбејски еротски сцени.Многу ми се така сензуални, жешкииии wow:pipi:

јас би...
ако не пробаш нешто нема да знаеш дали ти чини или не.. така да би пробала... едно искуство + .. а може и ќе ми се бендиса... што го знаеш..

закон си тикви4ка:back:

а и јас имам другарки кои се шмекаат...убаво им било и со машко и со женско....не знам како им е ама чим се шмекаат значи ОК е...а за мажите не важи...

оти едно е женско(нежно убаво мммммм) а друго е животиња:toe:

Е ај да не се лажеме, кој не сака секс со жена? Никој, сите сакаат. Па и жените сакаат да пробаат барем еднаш.

Е ај да не се лажеме, кој не сака секс со жена? Никој, сите сакаат. Па и жените сакаат да пробаат барем еднаш.

Токму ова мислење, дека секоја жена сака да проба секс со друга жена и ме поттикна да ја отворам оваа тема... Благодарам на мислењето. Сепак, целта е сите (колку што е можно) Кајганџики да се изјаснат, за да имаме колку-толку валиден статистички примерок. Зашто, генерализациите во принцип не ги признавам, но пред фактите и боговите молчат, т.е. статистиката и најпипавите не ја пипаат. :helou:

Па нормално дека посакуваат.
Не сите, но повеќете се привлечени од страна на своите пријателки [па и да не им се пријателки].
Нормално, кој не би се напалил на добра девојка, и покрај тоа што сме од ист пол?
И не луѓе, тоа не значи дека жените што посакуваат секс со жени се лезбејки. :uvo:
Мене, искрено, има неколку другарки што ме привлекуваат.
Добро изгледаат девојчињата, can't help it. :kesa:

И не луѓе, тоа не значи дека жените што посакуваат секс со жени се лезбејки. :uvo:

Не бе, не се. Космонаути се.

Како ќе го дефинираш привлекувањето од истополова единка, и желбата за секс со истата, ако не со лезбејство?

И ај сеа да се кладиме дек пола од тие шо ќе прочитет ќе помислет дек си лезбејка, а другата полојна ќе си прает филмој со тебе и уш некоја типка, чак и две.
Море браќа, па и сестри шо се залажвет дек се гадет од самата помисла, сфатите дек имат разлика да имаш желба и да го реализираш то. Мал чекор е меѓу овие две работи, ама дур го напрајш ќе се распараш. Можда и цревата ќе ти излезет. Метафорички кажано, секако.
Можда пак на истото ќе си останет, ама јас да кажам, па вие шо саате мислите.

Како ќе го дефинираш привлекувањето од истополова единка, и желбата за секс со истата, ако не со лезбејство?
Љубопитство.
Open minded..

Жените се поинтересни во тој поглед од мажите, а и целата фама што се крева околу женското тело ни е многу забавна..
За да си лезбејка(барем според мене) треба да те привлекуваат САМО жени, да имаш врска и секс само со жена итн.

Знам дека не ме праша мене, ама да си кажам ја:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom