Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Абе, ќе се отепам што не сум го гледал мечов:nesum:
Браво за Мачеда, да се надеваме ќе не вади од многу гомна и во иднина.

М

Мрак

Гостин
Звездата е веќе родена. Мачеда ќе биде она што Јунајтед веќе долго време го бара во другите клубови...Има само 17 години и во иднина ќе биде зверотиња. Имав некое предчуство дека тој ќе тој ќе го реши мечот...

Имал и Ферги:)Ќе има кој да ги замени веќе докажаните фудбалери кога ќе дојде време да заминат од Манчестер.И Мачеда,а и останатите помлади играчи,имаат потенцијал да станат успешни.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ај ако може видеа од головите?

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Ај ако може видеа од головите?
Првиот гол во High Quality(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене

Голот на Кико во High Quality + Луд бразилски коментатор(Стиснете на HQ) - Аплоадирано од мене

Ако сака некој за download головите нека ми пише на мсн/ПП.
Eве ти...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Тие видеа не може да се гледаат, барам некое валидно ако има.

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Многу значајна победа. Не само заради трите бодови и првото место, туку поради излегувањето од кризата, мавањето шамар на ѓаволот, и позитивното психолошко влијание за понатаму. Не можам да сватам како толку отпадоци од Ливерпул, по нашиот фан клуб беснеат. Јасно ми е дека кој губи има право да се лути, ама тие се однесуваат како да се одпоодамна шампиони па сега божем ги турнавме од првото место. Сватете бе први бевте само нецели 24 часа, благодарение на распоредот. И плус мислите дека поимот "среќа" вие го измисливте и го донесовте од некоја друга планета, па сега треба само Ливерпул да игра на среќа. Зошто и ние понекогаш да не искористиме едно парче среќа? Тоа го сторивме денес. Претеравте со глупости за офсајди, дека ФА не сакала и незнам што. Добро во право сте, еве да се договориме да ги вратиме сите бодови освоени на среќа. Ако и вие ги вратите сите бодови освоени на среќа, нема ни во УЕФА да играте. Затоа ќутете и природно е да си пукате од мака затоа што не сте први. А глупости продолжете да пишувате, не е на одмет и малку хумор како шлаг на радоста за победата. Браво за Ферги, вистина е стар лисец :). Јас почнувам да сметам дека излегуваме од кризата. Кога можевме денес со половичен тим да освоиме 3 бода, тогаш повеќе од јасно е дека идат подобри денови за нас.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942

Ќе умреше овој од Вила на крајта

еве нешто повеќе за Мачеда

Federico Macheda

Born: Rome
DOB: 22 August 1991
Position: Striker

First-team
Apps: 0(1)
Goals: 1

Reserves 2008/09
Apps: 16
Goals: 10

Academy 2008/09
Apps: 13(2)
Goals: 8

Според статистикава супер е дечково

--------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.manutd.com/default.sps?pagegid={F9E570E6-407E-44BC-800F-4A3110258114}&newsid=6630163-Maчеда:СОНОТ СТАНА ЈАВЕ!!!

п.с. зошто не ми излева како другите линкови кога копирам од манутд.ком

Член од
12 март 2007
Мислења
650
Поени од реакции
73
истепавме ги астон вила, тешко беше ,ама успеавме.. мачеда ни е јунакот на денот заедно со роналдо .. сеа порто е на ред

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Денес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Денес Тевез свати дека ако досега имаше еден проблем заради кој најмногу ја грееше клупата (Бербатов) , од денес има уште еден проблем - Мачеда.
Многу точно пријателе, детето го гледав и за резервите кога им бапна 3 гола на Њукасл, многу е физички спремен:zver:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.754
Поени од реакции
43.942
Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..
Сепак јас Тевез повеќе си го сакам од Бербатов.Го засакав лани кога даде 3-4 многу битни голови во последните 10-тина натпревари

П.С Да не ги забораваме и Велбек и Кембел

Член од
17 февруари 2009
Мислења
728
Поени од реакции
60
Точно само што Мачеда сеуште нема да му биде проблем,барем оваа и следната сезона,бидејќи мислам дека до крајот на оваа кога Берба нема да игра партнер на Руни во нападот ќе му биде Тевез,но за отприлика 1-2 сезони кога Мачеда ќе биде и физички и психички 100% спремен,Тевез сам ќе побара да си оди..
Сепак јас Тевез повеќе си го сакам од Бербатов.Го засакав лани кога даде 3-4 многу битни голови во последните 10-тина натпревари

П.С Да не ги забораваме и Велбек и Кембел
Токму тоа сакав да го начнам. Кога се појавува нова легенда, Мачеда, наспроти уште некои млади надежи како Кембел, Велбек од една страна и од друга страна наспроти слабата форма на Тевез, сакав да го поставам прашањето дали вреди да се даде толку многу пари за Тевез? Факт е дека имаме потенцијали кои ветуваат. И јас го сакам Тевез но ете во моментот тој е "карикатура" од јак напаѓач.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Токму тоа сакав да го начнам. Кога се појавува нова легенда, Мачеда, наспроти уште некои млади надежи како Кембел, Велбек од една страна и од друга страна наспроти слабата форма на Тевез, сакав да го поставам прашањето дали вреди да се даде толку многу пари за Тевез? Факт е дека имаме потенцијали кои ветуваат.
Тоа ќе му го оставам на Ферги да мисли наредниве 2 месеци и да донесе добра одлука, способен е за тоа:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom